In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Juni 2006
File not found.

Directeur Chris den Dekker:
'De Ondernemer' exclusieve Mediapartner Contacta 2006

Inter-Expo (Goes) B.V.-Zeelandhallen Goes en 'de Ondernemer' zijn voor de derde achtereenvolgende keer een samenwerkingsovereenkomst aangegaan voor Contacta. De twintigste editie van de inmiddels gerenommeerde vakbeurs voor Zuid-West Nederland wordt gehouden van dinsdag 10 tot en met donderdag 12 oktober 2006.


V.l.n.r. Jeanet Menheere, Chris den Dekker en Astrid Raas.

Evenals in 2004 en 2005 is 'de Ondernemer' de exclusieve mediapartner voor Contacta. Chris den Dekker directeur van de Zeelandhallen en Johan van den Kieboom, bladmanager van 'de Ondernemer' ondertekenden het samenwerkingscontract op 15 mei, de dag waarop de eerste paal werd geslagen van de uitbreiding van het Zeeuwse evenementencomplex.
"De exclusieve samenwerking houdt onder andere in dat alle officiële publicaties omtrent Contacta via 'de Ondernemer' lopen en dat zij de beurskrant weer gaan verzorgen. Die zal begin oktober verschijnen in een oplage van 80.000 exemplaren en zal verspreid worden naar alle bedrijven, instellingen overheid en overige dienstverlenende organisaties in heel Zeeland, West-Brabant en op Goeree Overflakkee. Verder schenkt 'de Ondernemer' in de aanloop naar de meest gewaardeerde en bekendste algemene toeleveringsbeurs van Zuid-West Nederland, periodiek aandacht aan bijvoorbeeld thema's, noviteiten en deelnemers", aldus Chris den Dekker.

Ontmoet uw relaties ter plaatse!
De doelstelling van 2005 is gehaald. 11.449 mensen bezochten de negentiende editie van Contacta. Voor 2006 rekent de organisatie op hetzelfde aantal bezoekers. Van parkeerproblemen is geen sprake meer dankzij de gloednieuwe geasfalteerde parkeerplaats direct naast het complex met ruimte voor 1400 auto's, die exploitant Libéma dit voorjaar heeft gerealiseerd. Ook filevorming op het bedrijventerrein is verleden tijd nu de Zeelandhallen via een nieuwe rotonde vanaf de Deltaweg direct bereikbaar zijn.
"Zeeuwen zijn trouwe ondernemers die goede connecties met elkaar hebben en niet zo snel overstappen", stelt Chris den Dekker. "Uit het constante aantal bezoekers uit de regio, blijkt dat zij ook trouw zijn aan Contacta. Daar kunnen zij relaties uit de omgeving ontmoeten in een positieve, zakelijke sfeer. Dat bespaart hen honderden bedrijfsbezoeken en duizenden reiskilometers! Maar ook de belangstelling van bedrijven buiten de provincie groeit. Dat merken wij uit het aanbod op Contacta. De eerste aanmeldingen vanuit Zeeland en daarbuiten waren al binnen, voordat de informatiemap was verzonden. Hoewel we bij de twintigste editie niet meer over ons huidige beursrestaurant kunnen beschikken, omdat daar de aansluiting komt met de nieuwe hal die pas rond de jaarwisseling gereed zal zijn, bieden we alle standhouders wel voldoende standruimte. De presentatie kan geschieden door middel van individuele deelname of via inschrijving via een collectieve inzending in de vorm van een plein of paviljoen. Het succesvolle autoplein wordt dit jaar geprolongeerd. Ook een groot aantal Zeeuwse gemeenten zal wederom met een paviljoen vertegenwoordigd zijn."

Nieuwbouw
De Zeelandhallen bouwen letterlijk aan de toekomst. De nieuwe, derde hal zal door goede isolatie naast uiteenlopende beurzen uitermate geschikt zijn voor grootschalige (muziek)evenementen. Na de jaarwisseling 2006/2007 volgt de bouw van een vrijetijdscentrum van ruim 8.500 m≈ met daarin onder meer een bioscoop, fitnesscentrum, bowlingbaan, biljart- en snookercentrum en een wokrestaurant. Het vrijetijdscentrum is naar verwachting medio 2007 gereed. In de zomer van 2007 worden tevens de beide bestaande hallen gerenoveerd. Deze zijn circa 10.000 m≈, de derde hal wordt circa 4.800 m≈ groot en krijgt aan de buitenzijde een hoogte van 14 meter en aan de binnenzijde een hoogte van 10 meter. Het nieuw beursrestaurant is met 700 m≈ aanzienlijk groter dan het voormalige. De 1000 m≈ grote entree komt aan de zijde van bedrijventerrein De Poel II. Het personeel van de Zeelandhallen wordt uitgebreid en krijgt de beschikking over tweemaal zoveel kantoorruimte. De bioscoop wordt een zogenaamde servicebioscoop met vier zalen en in totaal zo'n 800 zitplaatsen. Het wokrestaurant krijgt rond de 500 zitplaatsen. Het bowling- en biljartcentrum telt 12 bowlingbanen en 17 biljart-, snooker- en caramboletafels. De fitnessruimte is verdeeld over twee verdiepingen en beschikt over alle moderne voorzieningen voor onder meer groepsfitness en spinning.

Primeur
Indoor Zeeland is het eerste spektakel dat direct na de jaarwisseling in de nieuwe hal wordt gehouden. Op 19 januari 2007 wordt dat gevolgd door een concert van de beroemde Nederlandse zanger Jan Smit. Dana Winner, de meest gevraagde zangeres van Vlaanderen, zal komende winter eveneens een avondvullend optreden verzorgen. Bløf opent naar verwachting met een groots spektakel het concertseizoen 2006/2007.
"De in 2006 geïntroduceerde beurzen WoningExpo Zeeland en Watersport Totaal en Maritieme Dagen Zeeland zijn zeer succesvol geweest en zullen in 2007 worden geprolongeerd. Naast het nieuwe item, grootschalige (muziek)evenementen, breiden we in 2007 het beursprogramma verder uit met de Zeeuwse Kaartendagen, een creatieve beurs die in maart 2007 wordt gehouden", besluit Chris den Dekker.


...verenigt
OCG optimistisch over Zeeuwse economie

...verkoopt
Passie voor cyclisme

...organiseert
Provincie zoekt draagvlak voor promotie van Zeeland

...inspireert
Kom en ZIE, innoveren doe je samen!

...innoveert
De innovatieprijs van Zeeland

...promoot
'Een goed klantenbestand is goud waard'

...maakt kennis met
Netwerk voor de Zeeuwse detailhandel

...loodst
Handleiding helpt ondernemers door procedures

....debatteert
Economie van Zeeland presteert opmerkelijk goed

...ontmoet
'De Ondernemer' exclusieve Mediapartner Contacta 2006

...rijdt
Zakelijk onderweg

...werkt samen
Revitalisatie Smokkelhoek gevierd met Open Dag

...loopt risico
Hoe veilig is uw Zeeuwse bedrijf ?

...veilt
3e JKW Veiling Vlissingen

...bespreekt
Makelaars in gesprek met 'de Ondernemer'

...huurt flexibel
Toenemende vraag naar flexibele bedrijfsruimte

...onderzoekt
Gevolgen bouwenquête: vertrouwen en imago geschaad

...belegt
De Beleggingsadviseurs

...kiest voor nieuw
Vraag naar nieuwbouw bedrijfsruimte groeit

...concludeert
Prinslandse Polder voor grootschalige glastuinbouw

...profiteert
Aanvangsrendementen voor commercieel vastgoed verder gedaald

...vindt mogelijkheden
Ondernemer op het platteland