In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Juli 2006
File not found.

Rotaract Zeeuws-Vlaanderen presenteert:
Java's Comedy Night

De ondernemende jonge mensen van Rotaract Zeeuws-Vlaanderen presenteren op vrijdag 29 december in samenwerking met bierbrouwerij De Halve Maan uit Hulst Java's Comedy Night 'De Nacht der Narren'. Plaats van handeling is het Scheldetheater in Terneuzen waar men in de grote zaal beschikt over een capaciteit van 700 stoelen.Voorzitter Dominique Weemaes.

De Comedy Night wordt zowel voor het Zeeuwse bedrijfsleven (business-to-business) als voor particulieren georganiseerd. Hoofdsponsors zijn Rabobank Zeeuws-Vlaanderen en De Halve Maan.
Het publiek wordt op één van de laatste avonden van het jaar getrakteerd op een spektakel in optima forma waarbij diverse topcabaretiers acte de présence zullen geven.
De opbrengst van Java's Comedy Night komt in zijn geheel ten goede aan Stichting Het Zeeuwse Landschap. „We zetten ons al jaren in voor goede doelen. Daarbij zijn we van mening dat het beste geld gegenereerd kan worden voor tastbare goede doelen in de eigen regio. Sympathie voor en aangenaam houden van de eigen streek vinden wij belangrijk. Daarbij richten we ons met name op natuur en cultuur", aldus voorzitter Dominique Weemaes van Rotaract Zeeuws-Vlaanderen. De 26-jarige Hulstenaar van origine is woonachtig in Antwerpen waar hij werkzaam is voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in vrijetijdsbelevingen. Hij wordt in het dagelijks bestuur van Rotaract gesecondeerd door secretaris Christine Dekker uit Hoek en penning meester Axel Verbrugge uit Terneuzen.

Suzanne Blommers bedank Willem de Ridder voor de interessante lezing in oktober 2005.

Cabaretiers
De organisatie is erin geslaagd voor de Comedy Night een gevarieerd en kwalitatief hoogwaardig gezelschap cabaretiers te boeken. Zo is Begijn le Bleu, die de jury- en publieksprijs bij het Cameretten 2005 won, een echte 'must see' voor de ware liefhebber. Met zijn spitsvondige, originele grappen neemt hij zijn gehoor mee in een absurdistische wereld. Martijn Oosterhuis staat bekend om zijn zeer hoge grapdichtheid. Deze allrounder heeft veel stand-up comedian ervaring en is het brein achter diverse tv-programma's van de Vara (Laughing Matters).
Anne Jan Toonstra is een coming man in het vak. Hij won vorig jaar de jury- en publieksprijs op het Groninger Cabaret Festival en staat bekend om zijn kritische blik op actuele thema's en zijn originele invalshoeken. Paul Smit maakt het kwartet dat deze avond zijn opwachting zal maken compleet. Smit maakt veel contact met het publiek, heeft een sterke timing en maakt grappen van diverse pluimage, waarbij echter met name zijn bizarre tijd bij de Luchtmobiele Brigade een terugkerende bron van inspiratie is. Hij heeft een prijs gewonnen voor grootst aanstormend talent 2005.
Rotaract Zeeuws-Vlaanderen telt een twintigtal leden.

Thuishonk is De Graanbeurs in Terneuzen waar men iedere eerste en derde vrijdag van de maand bijeenkomt. De organisatie mikt in de toekomst op een uitbreiding van het ledenbestand. Naast de activiteitencommissie is er een interclubcommissie die ten doel heeft om contacten met andere roataract clubs te onderhouden. „We organiseren regelmatig lezingen waarbij we gastsprekers van naam uitnodigen. Zo hebben we onder andere de algemeen directeur van Google Nederland en meesterverteller Willem de Ridder te gast gehad. Het opzetten van uitdagende projecten zoals de Java's Comedy Nightvinden we belangrijk. In 2004 hebben we ter ere van ons lustrum een groots galabal georganiseerd in bierbrouwerij De Halve Maan. Rotaract is een club voor ondernemende en geïnspireerde jonge mensen tot 30 jaar. Het is een serviceclub waarbij begrippen als kennisverbreding, netwerken, talenten ontplooien en gezelligheid centraal staan", legt Weemaes uit.

Tickets voor Java's Comedy Night kosten
in de voorverkoop (via website) € 19.50,
aan de deur € 24.

Meer informatie:
E-mail: info@javascomedynight.nl
Internet: www.rotaractzvl.nl


...organiseert
'Innovatiekracht' hoofdthema BOS 2006

...produceert
Vervaardigen van grondbewerkingsmachine

...spreekt
In 't kort

...innoveert
Innovatieve technieken in de fruitteelt

...verdiept zich
Summer Experience beleven met Syntens

...blikt terug
ZIE 2006 succesvol verlopen

...wint
Samenwerking essentieel voor uitvoering innovaties

...stijgt
Logistiek is Zeeuwse banenmotor

...groeit
Aantal Zeeuwse starters stijgt weer flink

...herziet
Programma gemeenten onder de loep

...belegt
De Beleggingsadviseurs

...bereikt meer
Veranderingen bij 'de Ondernemer'

...stimuleert
Durf te ondernemen

...presenteert
Java's Comedy Night

...loodst
Digitaal stappenplan biedt uitkomst

...viert
Nieuwe haring is lekker vet en mals

...verruimt
Kantorenmarkt voortvarend

...kraakt
Startende ondernemers steeds vaker tijdelijk in kantoorpand

...rijdt
Audi TT Coupé: Wonderschoon lijnenspel

...anticipeert
'Trots op de Zeeuwse havens'