In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Juli 2006
File not found.

Nieuwe haring is lekker vet en mals

De weergoden waren de traditionele Haringparty Goes van stichting De Beste Maatjes op woensdag 14 juni niet echt gunstig gezind. En het zat al niet mee want het evenement was twee weken uitgesteld omdat de haring op 31 mei nog niet vet genoeg was. Nu was de haring echter wel goed van volume. Sterker nog: de nieuwe haring smaakt voortreffelijk en is zo mals als boter.Wegens de weersgesteldheid werd voor de gelegenheid het authentieke binnenplein van restaurant De Stadsschuur verruild voor het honderd meter verder gelegen voormalige CWI-gebouw. Daar lieten de ruim duizend aanwezigen zich de verse vis in combinatie met een goed glas korenwijn prima smaken. Later togen diverse aanwezigen toch nog naar de binnenplaats van De Stadsschuur voor een 'after-borrel'. De Beste Maatjes viert met de Haringparty Goes, de grootste van Nederland, op ludieke wijze de nieuwe aanvoer en de opening van het haringseizoen.

Per traditie dient de grootste Zeeuwse netwerkorganisatie een goed doel. Dit jaar wordt de opbrengst van de Haringparty aangewend voor stichting De Helpende Hand ten bate van kansarme gezinnen in Goes en omgeving. De stichting viel een fraaie Opel Combo ten deel, speciaal voor het bezorgen van maaltijden aan minder bedeelde gezinnen.

Voorzitter Cor van de Zandt van De Beste Maatjes opende met een geïmproviseerde toespraak de Haringparty 2006. „Zakelijk Zeeland is hier bijeen om onder het genot van nieuwe haring en een wijntje de contacten te verstevigen. Haring is een gezond visje. Het is nog steeds de meest verkochte vis van Nederland.

Sfeerbeelden van de Haringparty Goes 2006.

Onze stichting heeft gelukkig wat meer draagkracht gekregen door uitbreiding van het aantal sponsors met DRV, I-Buildings en Zuidwest Lease. Welkom aan CDA-wethouder Rinus Dieleman van Goes. Aan hem de eer om de enige echte eerste nieuwe haring te proeven", zei Van de Zandt.

„Namens het college vind ik het een uitdaging om de eerste haring te proeven. Ik heb niet zoveel verstand van haring, maar zo te zien moet het goed zijn. De haring heeft een mooi vetgehalte van 18 procent", aldus de wethouder van ruimtelijke ordening en sport. Hij zei dat het college van B & W zich sterk zal maken voor de vele projecten die op touw staan in Goes. „Onze slogan is 'Verder met Goes' waarbij we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen!"Sponsors van de Haringparty cq De Beste Maatjes zijn:
Business Travel Rosa, Makelaardij Faasse & Fermont, Frantzen & van Sisseren Notarissen, Foto Verschoore, Restaurant De Stadsschuur, Zeelandnet, Bouwfonds MAB Ontwikkeling, DRV Accountants, I-Buildings en Zuidwest Lease.


...organiseert
'Innovatiekracht' hoofdthema BOS 2006

...produceert
Vervaardigen van grondbewerkingsmachine

...spreekt
In 't kort

...innoveert
Innovatieve technieken in de fruitteelt

...verdiept zich
Summer Experience beleven met Syntens

...blikt terug
ZIE 2006 succesvol verlopen

...wint
Samenwerking essentieel voor uitvoering innovaties

...stijgt
Logistiek is Zeeuwse banenmotor

...groeit
Aantal Zeeuwse starters stijgt weer flink

...herziet
Programma gemeenten onder de loep

...belegt
De Beleggingsadviseurs

...bereikt meer
Veranderingen bij 'de Ondernemer'

...stimuleert
Durf te ondernemen

...presenteert
Java's Comedy Night

...loodst
Digitaal stappenplan biedt uitkomst

...viert
Nieuwe haring is lekker vet en mals

...verruimt
Kantorenmarkt voortvarend

...kraakt
Startende ondernemers steeds vaker tijdelijk in kantoorpand

...rijdt
Audi TT Coupé: Wonderschoon lijnenspel

...anticipeert
'Trots op de Zeeuwse havens'