In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Juli 2007
File not found.


















Bedrijven
Hotel Brasserie De Huifkar
De Strandtent
Hotel Golden Tulip Westduin
De Strandtent:
Chique luieren op het Zeeuwse strand

Aan de door de gemeente Schouwen-Duiveland aangewezen zone voor extreme sporten van het Noordzeestrand ademt De Strandtent op de Brouwersdam een ontspannen en luxe sfeer uit.


De Strandtentcrew 4 en 6.
Foto: Loes van der Hoeven Communicatie

De bezoekers praten, eten, drinken en relaxen er. Het door eb en vloed steeds veranderende strand, de ondergaande zon en het spel van de kite-, wind- en golvensurfers, buggykiters, strandzeilers, beach volleyballers en stuntvliegeraars blijven fascinerend. Sinds drie jaar zijn Carla en Jan de Looff eigenaar van het trendy strandpaviljoen dat zij met hun dochters, partner en vaste medewerker runnen.

Ongedwongen en veelzijdig
Loungen is hot en cool. Het staat bij De Strandtent voor: je in het sfeervolle paviljoen of op het ruime terras neervlijen op een gemakkelijke bank of een niet-alledaagse stoel en daar genieten van een met zorg bereid hapje of drankje met op de achtergrond lounge of anderszins hippe muziek, al dan niet verzorgd door een diskjockey. "Elk jaar hebben wij het sfeervoller en fleuriger gemaakt en proberen wij ons te onderscheiden," vertelt de familie. "Helemaal nieuw is ons strandterras met bediening. Groepen vanaf twee personen kunnen daar ook barbecuen. Wij voeren een ontbijt-, een dag- en een avondkaart, met daarbuiten steeds wisselende specialiteiten. Bij ons is de sfeer ongedwongen en vrolijk. Het publiek is een gezellige mix van hip en hippie, jong en oud. Zij zijn voornamelijk tussen de twintig en vijftig jaar, of voelen zich zo. Ook de extreme sportbeoefenaars vallen in die leeftijdscategorie. In de beach shop zijn allerlei strandartikelen te koop. De snackbar en ijsverkoop bevinden zich in een separaat gedeelte."

Business events
De zakenwereld heeft De Strandtent ontdekt! In toenemende mate ontvangt de Strandtentcrew groepen ondernemers die met hun relaties of personeel outdoor strandevenementen organiseren, zoals workshops, teambuilding sessies, sportieve en recreatieve events. Dit alles georganiseerd door een speciaal outdoor evenementenbureau. "Bij aankomst verwennen wij hen met koffie en een Zeeuwse bolus, vervolgens een versbereide lunch en als afsluiting vaak een barbecue of een diner", aldus de crew.

Strandattributen
Ook de verhuur is afgestemd op het loungen. Het assortiment bestaat onder meer uit hangmatten, loungekussens, zitzakken en parasols. Gehandicapten kunnen de gratis strandrolstoel gebruiken.

Feest
"De Strandtent is ook dé locatie voor een feest. In het hoogseizoen organiseren wij regelmatig muziekevenementen, die wij ook via www.luilekkerstrand.nl aankondigen. Onze ligging is uniek, midden op de Brouwersdam, vijftig meter vanaf de vele gratis parkeerplaatsen en bereikbaar via een verhard pad", besluit Jan de Looff.

Brouwersdam (Noordzeestrand)
E: looffde@zeelandnet.nl
I: www.luilekkerstrand.nl


...destilleert
Ambachtelijke destilleerderij

...woont
Aquacultuur in Noord-Beveland

...vertrekt
Burgemeester vertrekt

...peilt
Nog steeds een dikke zeven

...zit
De stoel

...kijkt
De stand van zaken

...produceert
Samenwerking leidt tot maatwerk

....innoveert
Syntens feliciteert STN uit Hulst met de Zeeuwse Innovatieprijs EMERGO 2007

...vaart
Betere vaarroute leidt tot minder verkeersopstopping

...wint
Win 1000 euro met je ondernemingsplan

...hapt
Zien en gezien worden op sfeervolle Haringparty

...rijdt
Zakelijk onderweg

...filosofeert
Delta moet samen optrekken

...koestert
Trots zijn op Zeeuws-Vlaanderen

...studeert
Toerisme op Reynaertcollege

...fietst
Sportief netwerken op Tour Culinair

...verwent
De gast wil verwend worden

......campeert
Van camping tot multinational

...herleeft
Historie herleeft op Middelburgse grachten

...vermaakt
Neeltje Jans: een mix van educatie en vermaak

...speelt
Ook bij slecht weer spelen aan zee

...zeilt
Watersport: voor elk wat wils

...bestuurt
Toerisme als motor van de economie

...runt
Hbo- opleiding voor campingbaas

...verhuurt
Werk maken van vakantie

...reikt uit
Eeuwige roem dankzij Emergo

...vertegenwoordigt
Primeurs op Contacta 2007

...vangt
Mosselen zijn emotie

...groeit
Zeeland heeft economische wind mee