In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Februari 2006
File not found.

Netwerkparty in 'Wall Street Goes' wordt geprolongeerd

Nu al staat vast dat de netwerkparty van de ondernemers van Business Center De Stadspoort Goes volgend jaar wordt geprolongeerd. Deze business-to-business oester- en kreeften party voor het Zeeuwse bedrijfsleven beleefde 18 november vorig jaar de ouverture. „Het was zeker een groot succes. Er waren 500 gasten aanwezig waaronder veel Zeeuwse topondernemers en bestuurders. We willen van deze netwerkparty een jaarlijks terugkerend gebeuren maken", aldus directeur Stef Have van Forum Real Estate. Hij heeft samen met de overige ondernemers die domicilie hebben in het karakteristieke Stadspoortgebouw deze party georganiseerd.


Burgemeester drs. Dick van der Zaag verrichtte de ceremoniële openingshandeling met het onthullen van een reclamezuil met daarop de in De Stadspoort gevestigde bedrijven. „Dit feest, in een relatief rustige maand, is een aanvulling op de al bestaande Haringparty en Mosselparty in Goes. Het Stadspoortgebouw is inmiddels twee jaar in gebruik. We hebben ons op deze eerste editie geprofileerd. We hebben laten zien hoe het pand eruit ziet en welke bedrijven er gevestigd zijn."


De bijeenkomst vond plaats in de hal van het pand en in de enige nog lege unit. Per 1 februari aanstaande wordt ook deze laatste unit verhuurd. Volgend jaar vindt het spektakel dan ook plaats op het binnenterrein op een oppervlakte van 9.000 vierkante meter.
Namens alle huurders richtte Chris Cornet (regiodirecteur ING) een woordje tot de aanwezigen. Vervolgens ging het gezelschap met een glas champagne naar buiten voor de ceremoniële plechtigheid. Het geheel werd opgeluisterd met een nautische act van twee zeemeerminnen. De catering werd verzorgd door vijf restauranthouders van de stichting Oosterschelde.


Het kantorencomplex straalt grandeur uit en de openbare passage in het kantorencomplex verbindt de historische binnenstad met het nieuwe NS station en het nieuwe stadskantoor. Onder de Stadspoort ligt een ruime parkeergarage. „Het Business Center Stadspoort is uniek qua locatie. Het centrum van Goes begint bij de Stadspoort en het nieuwe stadskantoor is op 100 meter van het Business Center gelegen. Het kantorencomplex is ook een echte stadspoort. Via de promenade loopt men dwars door het gebouw naar het centrum. De toekomst van de Stadspoort ziet er rooskleurig uit. De concentratie en het niveau van de bedrijven in de Stadspoort is gewoon top. Het zijn allemaal zakelijke dienstverleners zoals banken, accountants, bedrijfsadviseurs, juristen en vastgoedbeheerders. Door de aanwezigheid van diverse financiële dienstverleners wordt de Stadspoort ook wel de Wall Street van Goes genoemd."


...bepleit
Zeeuwse economie
is kansrijk

...adviseert
Bedrijven kunnen korting krijgen voor reeds betaalde WAO-premies

...presenteert
Zeeland moet kansen
verzilveren

...innoveert
Masterclass werkt
inspirerend

...organiseert
Maintenance voor de
Zeeuwse procesindustrie

...onderneemt
Verkiezingsdebat
voor ondernemers

...verkiest
Gemeente speelt
belangrijke rol voor bedrijfsleven

....informeert
Workshops....

...biedt
"Terneuzen over
vijftien jaar economisch hart van Zeeland"

...verenigt
Stad en bedrijfsleven
luisteren naar elkaar

...verplaatst
Ruimte voor ondernemen

...werkt
Mensen moeten het
hier naar hun zin hebben

...constateert
'Ondernemers Terneuzen
moeten veel trotser zijn'

...wint
Terneuzense ondernemers innovatief en creatief

...organiseert
Netwerkparty in
'Wall Street Goes'
wordt geprolongeerd

...opgericht
Stichting Keurmerk
Zeeuwse Kreeft
ziet levenslicht

...rijdt
Zakelijk onderweg

...schept
Sas van Gent schept
gunstig ondernemers­klimaat

...netwerkt
Ondernemend netwerken,
netwerkend ondernemen

...spreekt
In 't kort

...belegt
De Beleggings­adviseurs

...vereist
Privacy vereist
meer transparantie

...groeit
'Cijfers in perspectief':
beleggen in vastgoed
vertoont stevige groei

...herstructureert
2,5 Miljoen euro voor
Vosdonk Etten-Leur

...onderzocht
Bijna één op de drie
bouwprojecten stagneert
vanwege milieu­regelgeving