In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Juni 2006
File not found.


Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Ernst & Young
BCNED
BCNED
Bedrijven Centrum Nederland (BCNED) biedt ideale kantoorruimte

Flexibele kantoorruimte, een gebouw waar meerdere dienstverlenende bedrijven elkaar aanvullen en alle mogelijke facilitaire ondersteuning. Deze formule van Bedrijven Centrum Nederland (BCNED) is ideaal voor kleinere ondernemers die hun overheadkosten laag willen houden en voor grotere bedrijven die willen decentraliseren.


"Er is een grote behoefte aan kleine, flexibele kantoorruimte met een goede facilitaire ondersteuning", weet BCNED-directeur Bob van Laere. Om die reden ontwikkelde BCNED een heel nieuwe formule voor de verhuur van haar kantoorruimtes.

Klein en flexibel
De kantoorruimtes van BCNED variÎren in oppervlakte van twintig tot tweehonderd vierkante meter. Daarmee voorziet BCNED in de grote vraag naar kleinere en middelgrote kantoorruimtes. De kantoorruimtes zijn gestoffeerd en voorzien van alle benodigde telefoon- en ICT-aansluitingen. "Als ondernemer hoef je alleen je meubels en je apparatuur mee te nemen, daarna kun je direct aan het werk. Telefoon- en internetaansluitingen zijn al voor je aangesloten", legt Van Laere uit. Wie bovendien tijdelijk meer ruimte nodig heeft, kan gebruik maken van de gemeenschappelijke vergaderruimtes en spreekruimtes of per dagdeel, per dag of per week aanvullende kantoorruimte huren. Die service geldt ook voor bedrijven die geen huurder zijn van BCNED.

Synergie tussen de huurders
Maar de kleinschaligheid is bepaald niet het enige voordeel dat BCNED haar huurders biedt. Van Laere en zijn medewerkers zoeken bij hun verhuuractiviteiten namelijk bewust naar dienstverlenende bedrijven die elkaar aanvullen. "We zoeken naar bedrijven waarvan de bedrijfsactiviteiten in elkaars verlengde liggen. Hierdoor versterken de bedrijven elkaar en kunnen ze zich makkelijker en professioneler profileren waarbij de eigen identiteit natuurlijk voorop blijft staan. En het levert ze natuurlijk de nodige netwerkmogelijkheden op. Vooral voor startende ondernemers is dit een heel groot voordeel", vertelt Van Laere.

Professionele en facilitaire ondersteuning
Een ander pluspunt van BCNED is de professionele facilitaire ondersteuning. Elk bedrijvencentrum van BCNED is voorzien van een centrale receptie en een vakkundige officemanager. Huurders kunnen gebruik maken van hun service, die uiteenloopt van het aannemen van de telefoon of het typen van brieven tot het organiseren van evenementen. Maar ook bijvoorbeeld promotie, webdesign, centrale inkoop, administratie of systeembeheer kunnen met een gerust hart worden overgelaten aan het uitgebreide facilitaire bedrijf van BCNED. Elk bedrijvencentrum van BCNED is bovendien uitgerust met een kantine, een uitstekend geoutilleerde reproruimte en extra opslagcapaciteit. En omdat BCNED is gerelateerd aan onderwijsinstituut NHI-Opleidingen, kunnen huurders ook een beroep doen op specialisten op fiscaal, administratief of juridisch gebied.

BCNED biedt flexibele kantoorruimte binnen een facilitair bedrijf. De contracten die BCNED afsluit, hebben naar keuze een looptijd van ÈÈn, twee of vijf jaar.

Bedrijven Centrum Nederland
Industrieweg 1-3
4382 NA Vlissingen
0118 - 414671
info@bcned.nl
www.bcned.nl


...verenigt
OCG optimistisch over Zeeuwse economie

...verkoopt
Passie voor cyclisme

...organiseert
Provincie zoekt draagvlak voor promotie van Zeeland

...inspireert
Kom en ZIE, innoveren doe je samen!

...innoveert
De innovatieprijs van Zeeland

...promoot
'Een goed klantenbestand is goud waard'

...maakt kennis met
Netwerk voor de Zeeuwse detailhandel

...loodst
Handleiding helpt ondernemers door procedures

....debatteert
Economie van Zeeland presteert opmerkelijk goed

...ontmoet
'De Ondernemer' exclusieve Mediapartner Contacta 2006

...rijdt
Zakelijk onderweg

...werkt samen
Revitalisatie Smokkelhoek gevierd met Open Dag

...loopt risico
Hoe veilig is uw Zeeuwse bedrijf ?

...veilt
3e JKW Veiling Vlissingen

...bespreekt
Makelaars in gesprek met 'de Ondernemer'

...huurt flexibel
Toenemende vraag naar flexibele bedrijfsruimte

...onderzoekt
Gevolgen bouwenquête: vertrouwen en imago geschaad

...belegt
De Beleggingsadviseurs

...kiest voor nieuw
Vraag naar nieuwbouw bedrijfsruimte groeit

...concludeert
Prinslandse Polder voor grootschalige glastuinbouw

...profiteert
Aanvangsrendementen voor commercieel vastgoed verder gedaald

...vindt mogelijkheden
Ondernemer op het platteland