In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
November 2006
File not found.

Rotaract presenteert Java Comedy Night voor bedrijfsleven en particulieren
Nacht der Narren in Terneuzen

Rotaract Club Zeeuws-Vlaanderen hoopt op 800 toeschouwers tijdens de Java Comedy Night 'De Nacht der Narren' op vrijdag 29 december in het Scheldetheater in Terneuzen. De serviceclub van ondernemende jonge mensen mikt op veel belangstelling van zakelijk Zeeland, naast 'particuliere' bezoekers. De opbrengst wordt aangewend ten bate van Stichting Het Zeeuwse Landschap. Hoofdsponsors zijn Rabobank Zeeuws-Vlaanderen en De Halve Maan Brouwerij.


Begijn le Bleu.

,,Er is capaciteit voor 800 plaatsen, maar met een halfvolle zaal zullen we ook tevreden zijn. De kaartverkoop verloopt gelukkig goed. Ik ben ervan overtuigd dat het een fantastische avond wordt. De comedians Begijn le Bleu, Martijn Oosterhuis, Anne Jan Toonstra en Paul Smit verzorgen een gevarieerd avondprogramma. De laatste drie komen met hun nieuwe show. Aansluitend treedt er een bandje op in de foyer, alwaar de mensen onder het genot van een Java-biertje gezellig na kunnen praten over de Comedy Night", aldus voorzitter Dominique Weemaes van Rotaract Zeeuws-Vlaanderen. Rotaract organiseert de Java Comedy Night in samenwerking met Bierbrouwerij De Halve Maan uit Hulst. ,,Wij gaan als brouwerij meer naar buiten treden met het Javabier.

Anne Jan Toonstra.

Met entertainment als De Nacht der Narren bereiken we een brede doelgroep. Een goed doel als Het Zeeuwse Landschap past goed bij ons. We zijn een kleinschalig bedrijf met de wortels in het Zeeuws-Vlaamse land. Bij de sfeer van het platteland hoort een fietstocht maken in het wijde landschap, van de omgeving genieten en gezellig een pint drinken", aldus ondernemer John Vermeersen van de Halve Maan Brouwerij. Java Comedy Night vangt aan om 20.15 uur. De vier cabaretiers treden allen een half uur op. ,,Met een bezoek aan de Comedy Night snijdt het mes aan twee kanten. Het Zeeuwse bedrijfsleven toont haar maatschappelijke betrokkenheid richting de Zeeuwse natuur èn het is een mooie gelegenheid om medewerkers en zakenrelaties te trakteren op een heerlijk avondje uit. Sympathie voor de eigen streek staat bij ons centraal. We zetten ons al jaren in voor tastbare goede doelen in de eigen regio, met name op het gebied van natuur en cultuur", verklaart Weemaes. De Hulstenaar van origine wordt eind van het jaar afgelost door Philippe Kole als voorzitter van Rotaract Club Zeeuws-Vlaanderen.

Martijn Oosterhuis.

Het bonte gezelschap cabaretiers tijdens de Java Comedy Night is van uitstekend niveau. Begijn le Bleu won de jury- en publieksprijs bij het Cameretten 2005. Met zijn spitsvondige, originele grappen neemt de Vlaming zijn gehoor mee in een absurdistische wereld. Martijn Oosterhuis staat bekend om zijn zeer hoge grapdichtheid. Deze allrounder heeft veel comedy ervaring en is het brein achter diverse tv-programma's. Paul Smit maakt veel contact met het publiek, heeft een sterke timing en maakt grappen van diverse pluimage, waarbij met name zijn bizarre tijd bij de Luchtmobiele Brigade een terugkerende bron van inspiratie is. Hij won in 2005 de prijs voor grootst aanstormend talent. Anne Jan Toonstra is een coming man in het vak. Hij won vorig jaar de jury- en publieksprijs op het Groninger Cabaret Festival en staat bekend om zijn originele invalshoeken en kritische blik op actuele thema's.

Paul Smit.

Rotaract Zeeuws-Vlaanderen heeft momenteel veertien leden die iedere eerste en derde vrijdag van de maand bijeenkomen in De Graanbeurs in Terneuzen. ,,Rotaract is een serviceclub die bijdraagt aan ontplooiing van talenten en kennisverbreding. Nieuwe leden zijn welkom. Het is echter niet eenvoudig mensen te werven om in hun vrije tijd projecten op touw te zetten zoals de Java Comedy Night", stelt Weemaes. Tickets voor de Comedy Night kosten in de voorverkoop (via de website) € 19,90, aan de deur € 25.

Voor meer informatie:
E-mail: info@javacomedynight.nl
Internet: www.rotaractzvl.nl en www.javacomedynight.nl


...kiest
De Betho winnaar OCG-Trofee Goes

...ondersteunt
Toegevoegde waarde voor de logistiek

...beschermt
Octrooi-informatie opent ogen ondernemer

...organiseert
Workshops succesvol innoveren

...verzilvert
Nog innovatievouchers voor MKB-ers beschikbaar

...bezoekt
Startersdag op zaterdag 4 november in Hotel Goes

...oordeelt
Administratie wordt te vaak als bijzaak gezien

....combineert
Eigen zaak naast loondienst neemt toe

...plaatst
Personeelsadvertentie, werving én selectie in één moeite door

...ontmoet
Groeiende belangstelling van buiten Zeeland

...pioniert
'Laat zoveel mogelijk je eigen gezicht zien'

...start
'Ondernemingsplan is basis voor je bedrijf'

...spreekt
Minister-president Jan Peter Balkenende te gast

...voorspelt
In 2008 ploffen bureaucratische organisaties uit elkaar

...ontwikkelt
Veel dynamiek in de kanaalzone

Zeeland Seaports special

Zeeland Seaports: samenwerking erg belangrijk
ZPPC wil meer bestuurlijke steun voor havens Zeeland
'Zonder WCT worden we een niets-haven'
Superjachten voor the rich and famous
Zeeland als logistiek en maritiem kenniscentrum
Bedrijventerrein Sloepoort ontlast haven en kernen
Gerrit Duijnkerke
Iris Smithuis
Jappe Mulder
Rudy Koole
Petra Herreboudt
Marijke Dingemanse
Roep om technisch geschoold personeel

...lacht
Nacht der Narren in Terneuzen

Sports Utitlity Vehicle revealed

SUV's Populair maar ook verguisd
Frank van Doorn: "Ik kies in extremen."
Sander van Houten: "Ik vind die Tucson wel stoer..."
Audi
BMW
Cadillac
Chevrolet
Hummer
Hyundai
Jeep
Kia
Mercedes-Benz
Mitsubishi
Nissan
Opel
Subaru
Suzuki
Toyota
Volkswagen
Volvo

...belegt
De Beleggingsadviseurs

...rapporteert
Vastgoedmarkten zijn weer in beweging

...wil inzicht krijgen
NVM BOG presenteert marktonderzoek onder winkeliers in zestig gemeenten