In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
September 2006
File not found.

Zeeuwse goede doelen op JKW Veiling 2006

De opbrengst van de veilingkavels op de JKW 2006 wordt dit jaar aangewend ten bate van drie Zeeuwse goede doelen. De ideële bestemmingen op de grote veiling van de Junior Kamer Walcheren worden traditiegetrouw gepromoot door hun ambassadeurs.


De opbrengsten werden vorig jaar in kaart gebracht door de ambassadeurs.

Commissaris van de koningin Wim van Gelder zet zich in voor de stichting Behoud Hoogaars, de Vlissingse burgemeester Anneke van Dok voor de stichting Plezier aan het Strand en David Luteijn (aftredend directeur van Delta NV) voor Het Zeeuws Muzeum. Het was ook een Zeeuws goed doel dat het meeste opbracht in 2005. Commissaris van de koningin Van Gelder genereerde vorig jaar een bedrag van 12.615 euro ten bate van de zorgboerderijen op Walcheren. De JKW Veiling vindt plaats op vrijdag 24 november in het vernieuwde Hotel Arion te Vlissingen. De veilingcommissie 2006 van de Junior Kamer Walcheren wordt gevormd door voorzitter Jan-Kees Fait, Joyce van den Boom, Jeroen van Campen, Michel van Dis, Dennis de Nooijer, Marc Polderdijk, Anniek Risseeuw en Machteld van der Slot. Hoofdsponsors zijn wederom Tènce Uitzendbureau, Grand Hotel Arion, Schipper/OAZ, Delta NV en Jumbo Offset. Tevens heeft de JKW een aantal nieuwe hoofdsponsors mogen begroeten: Rabobank Walcheren Noord-Beveland, Fox Management en restaurant De Bourgondiër. Subsponsors zijn Nederlandse Bouw Unie, Meeùs en Sinke Komejan. De Junior Kamer Walcheren is een club van ondernemende mensen tot en met 40 jaar. De JKW Veiling is een groots opgezet zakelijk trefpunt voor en door het Zeeuwse bedrijfsleven. Met ongeveer 300 gasten is het één van de grootste netwerkbijeenkomsten van onze provincie. Onder leiding van de ervaren veilingmeester Ab Verhage zullen weer de meest uiteenlopende veilingstukken onder de hamer vallen. De Stichting Behoud Hoogaars is een actieve organisatie die zich inzet voor de Zeeuwse visserschepen als varende monumenten. Plezier aan het Strand is een nieuw Vlissings initiatief waarbij kinderen uit zorgelijke gezinnen een korte vakantie aangeboden krijgen in hun eigen stad. Ze overnachten buitenshuis en ondergaan hun vakantievertier in hun eigen woonplaats. Het Zeeuws Museum is gevestigd in de Abdij te Middelburg en bewaart meer dan 30.000 kunstschatten die herinneren aan het verleden van Zeeland. De gevarieerde collectie omvat onder meer de beroemde Zeeuwse wandtapijten en de historische collectie van het Koninklijk Zeeuwsch Genootschap der Wetenschappen. De collectie hedendaagse kunst van de Provincie Zeeland bevindt zich eveneens in het Zeeuws Museum.

Spetterend
,,Het gaat weer een spetterende avond worden. We hopen het succes van de eerste twee edities te evenaren en wellicht zelfs te overtreffen. De veiling vindt dit jaar plaats in een fraai nieuw decor. Het volledige interieur van Hotel Arion is namelijk prachtig vernieuwd. Dit jaar houden we de veiling op de eerste verdieping in een aparte zaal. Daarnaast is er een ontvangstzaal voor het buffet, terwijl de gasten daar ook de hele avond van drankjes kunnen worden voorzien. In de centrale entreezaal is er dit jaar ook volop gelegenheid voor exposure van de hoofdsponsors. De spreiding over twee zalen komt het evenement ten goede. Vorig jaar was het tijdens de veiling soms wat te rumoerig. Als Junior Kamer zijn we een trainingsorganisatie waarbij talenten verder ontplooid worden. We zijn een club van ondernemende mensen tot 40 jaar die altijd open staat voor verbeteringen", aldus voorzitter Jan-Kees Fait van de veilingcommissie. De 30-jarige Vlissinger is in het dagelijkse leven projectontwikkelaar bij De Nederlandse Bouw Unie. De Junior Kamer Walcheren staat dit jaar onder voorzitterschap van Marc Polderdijk.

Bij binnenkomst mogen alle gasten een bijdrage aan een kunstwerk leveren.

Per traditie wordt de Junior Kamer Walcheren ook zelf weer geveild. Daarbij wordt de kennis van deze organisatie ingekocht om een project tot stand te brengen. Dit kavelstuk bracht in 2005 zelfs het meeste op. Het JKW-kavel werd namelijk voor 2500 euro gekocht door Mariëlle Buijs van Buijs & Partners. Een massief eiken latten bank, aangeboden door meubelmakerij Smit, en een fullcolour pagina van 'de Ondernemer', brachten allebei 1700 euro op; daarmee eindigend op de tweede plaats. ,,Dit jaar worden er opnieuw veel interessante kavels aangeboden, variërend van een clinic bij de voetbalschool van de gebroeders De Nooijer, tot vip-kaarten voor een groot schaatsevenement. We vergaderen inmiddels iedere twee weken over de JKW Veiling 2006, maar de frequentie wordt opgevoerd naarmate het evenement nadert", stelt de commissie-voorzitter.
Voor het aanbieden van kavels en/of sponsoring:www.jkwveiling.nl


...bespaart
Duurzaam Ondernemen in Middelburg

...ontwikkelt
Projecten ontwikkelen is het ultieme ondernemen

...reikt uit
Toerisme Innovatie Prijs 2006 uitgereikt

...stimuleert
"Zeeland is dé provincie op het gebied van aquacultuur"

...adviseert
Allplast groeit door investeringen in kennis en interne organisatie

...stopt
Vrouwen en jongeren stoppen sneller met eigen bedrijf

...nomineert
Doe mee aan de Zeeuwse startersprijs

....debatteert
Zeeuws Personeelsevent op woensdag 4 oktober in Rilland

...promoot
Zeeuwse goede doelen op JKW Veiling 2006

...exposeert
Nog beperkte standruimte beschikbaar op Contacta 2006

...voorziet
Veel dynamiek in Middelburg

...vestigt
Woonboulevard Mortiere is een publiekstrekker

...voegt samen
Stationsgebied heeft uitstraling en herkenbaarheid

...realiseert
Park Veldzigt is een geweldige locatie

...levert op
ZEP: vrijetijdspark waar altijd de zon schijnt

...bevordert
Arnestein is een begrip in Middelburg en omstreken

...karakteriseert
Middelburg is must voor elke toerist

...introduceert
Jaarfeest en uitreiking OCG Trofee 2006

...klaagt
Ontevreden klant kan vaker klagen

...is innovatief
Genomineerden BOS 2006 zijn innovatieve bedrijven

...rijdt
Onderweg

...belegt
De belegginsadviseurs

...ontwikkelt
Bedrijfs onroerend goed