In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
September 2006
File not found.

Nog beperkte standruimte beschikbaar op Contacta 2006

De belangstelling voor Contacta 2006 is groot. De twintigste editie van de inmiddels gerenommeerde vakbeurs voor Zuid-West Nederland vindt plaats van dinsdag 10 tot en met donderdag 12 oktober 2006 in de Zeelandhallen in Goes.


Beursmanager Jeanet Menheere en directeur van de Zeelandhallen Chris den Dekker.

"Net zoals vorig jaar verwachten wij 200-220 exposanten" vertelt beursmanager Jeanet Menheere. "Het overgrote deel daarvan heeft zich reeds ingeschreven. Maar we kunnen nog beperkte ruimte aanbieden! De standhouders komen voornamelijk uit Zeeland, maar ook West-Brabantse en andere Nederlandse en Belgische organisaties presenteren zich wederom op Contacta. Evenals in voorgaande jaren zijn er paviljoens en pleinen van diverse Zeeuwse gemeenten en verschillende branches. De bouw van de nieuwe hal heeft geen gevolgen voor de stands. We hebben bij de indeling van de beurs optimaal gebruik gemaakt van de ruimte, waardoor we alle exposanten voldoende standruimte kunnen bieden."

Noviteiten
Voor het eerst presenteren leden van Zeeuwse ondernemersnetwerken zich gezamenlijk. Directeur van de Zeelandhallen Chris den Dekker: "Een vijftiental leden van de Ondernemersnetwerken Noord- en Midden-Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen doen dat samen met de Kamer van Koophandel Zeeland in de vorm van een plein en diverse leden van het Ondernemersnetwerk Voor Vrouwen Zeeland (OVVZ) hebben gekozen voor een gezamenlijke stand. Ook Zeelandhallen Goes bv zal zelf met een stand aanwezig zijn. Daar presenteren wij onze noviteit: de organisatie van grootschalige seminars, bedrijfsfeesten, congressen enzovoort tot 6000 personen in de nieuwe hal. De vier bioscoopzalen kunnen tevens gebruikt worden voor lezingen en dergelijke. Met dat concept sluiten wij mooi aan op de kleinschaligere activiteiten van onze overbuurman, Hotel Goes. Inmiddels zijn wij voor de nieuwe activiteiten een samenwerking aangegaan met het cateringbedrijf Chalet Fontaine, die het wereldrecord champagnepiramide bouwen bezit en met Markant, organisator van hoogwaardige (buiten)activiteiten."

Bereikbaarheid
Verspreid over de drie beursdagen verwacht de organisatie wederom zo'n 12.000 bezoekers op deze sfeervolle vakbeurs. Een unieke gelegenheid om op informele wijze zaken te doen en contacten te verstevigen. Bovendien bespaart een bezoek aan Contacta de ondernemer jaarlijks honderden bezoeken en duizenden reiskilometers! Van parkeerproblemen is geen sprake meer dankzij de geasfalteerde parkeerplaats bij de nieuwe ingang van het complex met ruimte voor 1400 auto's, die exploitant Libéma dit voorjaar heeft gerealiseerd. Ook filevorming op het bedrijventerrein is verleden tijd nu de Zeelandhallen via een nieuwe rotonde vanaf de Deltaweg direct bereikbaar zijn.

Nieuwbouw zichtbaar
Deze Contacta vindt voor de laatste keer plaats in de Zeelandhallen oude stijl. Wel heeft het beursrestaurant inmiddels plaatsgemaakt voor de aansluiting met de nieuwe hal. De contouren van de nieuwbouw zijn duidelijk zichtbaar. Op 8 of 15 september wordt het hoogste punt bereikt. De nieuwe, tijdelijke entree tegenover de parkeerplaats is vóór de opening van Contacta gerealiseerd. "De nieuwe hal zal door goede isolatie naast uiteenlopende beurzen geschikt zijn voor grootschalige (muziek)evenementen", gaat Chris den Dekker verder. "Hij wordt op 19 december opgeleverd, zodat vanaf 20 december de tribune kan worden opgebouwd. Indoor Zeeland is het eerste spektakel dat er vanaf 4 januari 2007 plaatsvindt. Op 19 januari wordt dat gevolgd door een feestelijk eerste concert: van de beroemde Nederlandse zanger Jan Smit. De bouw van het vrijetijdscentrum van ruim 8.500 m met daarin onder meer een bioscoop, fitnesscentrum, bowlingbaan, biljart- en snookercentrum en een wokrestaurant is naar verwachting medio 2007 gereed. Voor volgende zomer worden tevens de beide bestaande hallen gerenoveerd. Deze bestrijken gezamenlijk zo'n 10.000 m en de derde hal circa 4.800 m. Die laatste is aan de buitenzijde 14 meter hoog en heeft aan de binnenzijde 10 meter vrije ruimte onder de spanten. Het nieuw beursrestaurant is met 700 m aanzienlijk groter dan het voormalige. Het personeel van de Zeelandhallen wordt uitgebreid en krijgt de beschikking over het dubbele aantal vierkante meters kantoorruimte."

Mediapartner
Voor de derde achtereenvolgende maal is 'de Ondernemer' de exclusieve mediapartner voor Contacta. Chris den Dekker en Johan van den Kieboom, bladmanager van 'de Ondernemer' ondertekenden daartoe in mei het samenwerkingscontract. De exclusieve samenwerking houdt onder andere in dat alle officiële publicaties omtrent Contacta via 'de Ondernemer' lopen en dat zij de beurskrant verzorgen. Die verschijnt begin oktober in een oplage van 80.000 exemplaren als bijlage bij de regionale dagbladen PZC en BN/DeStem in Zeeland en West-Brabant en wordt tevens verzonden naar alle bedrijven, instellingen, overheden en overige dienstverlenende organisaties in heel Zeeland, West-Brabant en op Goeree Overflakkee. Zeelandhallen Goes bv organiseert naast Contacta tal van andere beurzen. "De in 2006 geïntroduceerde beurzen WoningExpo Zeeland en Watersport Totaal en Maritieme Dagen Zeeland zijn zo succesvol geweest dat wij ze volgend jaar prolongeren. Naast nieuwe items zoals grootschalige (muziek)evenementen, breiden we in 2007 het beursprogramma verder uit met onder andere de Zeeuwse Kaartendagen, een creatieve beurs die in maart wordt gehouden", besluiten Chris den Dekker en Jeanet Menheere. Informatie:info@zeelandhallen.nl
en www.zeelandhallen.nl


...bespaart
Duurzaam Ondernemen in Middelburg

...ontwikkelt
Projecten ontwikkelen is het ultieme ondernemen

...reikt uit
Toerisme Innovatie Prijs 2006 uitgereikt

...stimuleert
"Zeeland is d provincie op het gebied van aquacultuur"

...adviseert
Allplast groeit door investeringen in kennis en interne organisatie

...stopt
Vrouwen en jongeren stoppen sneller met eigen bedrijf

...nomineert
Doe mee aan de Zeeuwse startersprijs

....debatteert
Zeeuws Personeelsevent op woensdag 4 oktober in Rilland

...promoot
Zeeuwse goede doelen op JKW Veiling 2006

...exposeert
Nog beperkte standruimte beschikbaar op Contacta 2006

...voorziet
Veel dynamiek in Middelburg

...vestigt
Woonboulevard Mortiere is een publiekstrekker

...voegt samen
Stationsgebied heeft uitstraling en herkenbaarheid

...realiseert
Park Veldzigt is een geweldige locatie

...levert op
ZEP: vrijetijdspark waar altijd de zon schijnt

...bevordert
Arnestein is een begrip in Middelburg en omstreken

...karakteriseert
Middelburg is must voor elke toerist

...introduceert
Jaarfeest en uitreiking OCG Trofee 2006

...klaagt
Ontevreden klant kan vaker klagen

...is innovatief
Genomineerden BOS 2006 zijn innovatieve bedrijven

...rijdt
Onderweg

...belegt
De belegginsadviseurs

...ontwikkelt
Bedrijfs onroerend goed