In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
September 2006
File not found.

Park Veldzigt is een geweldige locatie

Op Park Veldzigt zijn inmiddels zes van de tien kantoorvilla's gerealiseerd. De helft daarvan heeft Kanters Bouwbedrijf voor zijn rekening genomen. Kanters heeft op de derde verdieping van Park Velzigt 15 zelf een fraaie Middelburgse nevenvestiging in gebruik genomen. Het hoofdkantoor van Kanters, dat februari van dit jaar het 100-jarig bestaan vierde, is gevestigd in Barendrecht.


Directeur-eigenaar Henk de Pagter.

De afgelopen jaren realiseerde het bedrijf nevenvestigingen in zowel Bergen op Zoom als Middelburg. Directeur-eigenaar Henk de Pagter (57), afkomstig uit Oost-Souburg en ondertussen 30 jaar woonachtig in Barendrecht, heeft begin jaren negentig Kanters Bouwbedrijf van nieuwe impulsen voorzien. Met name door de activiteiten uit te breiden met projectontwikkeling is de onderneming gegroeid van 100 tot 250 werknemers en van 30 tot 115 miljoen euro omzet per jaar. ,,Bouwen is veel meer dan stenen opstapelen. Van groot belang is de toegevoegde waarde rond het bouwen. Bouwen is bij ons een totaalproces, vanaf de eerste streep op papier tot en met beheer en onderhoud. Nadat een geschikt perceel grond is gevonden, ontstaat er een overlegsituatie met alle naaste betrokkenen zoals gemeenten, stedenbouwkundigen, architecten en omwonenden. Het is goed om samen te werken met alle partijen zodat eenieder er beter van wordt. Wij proberen producten op de markt te brengen waar de markt om vraagt en gaan ook verder dan de oplevering. Zo verzorgen wij tevens parkmanagement. De Middelburgse kantorenstrook Veldzigt is daar een goed voorbeeld van. Wij beheren bijvoorbeeld het onderhoud aan de gebouwen, coördineren de afvalstromen en behartigen gezamenlijke inkoop voor diensten op het kantorenpark zoals hovenierswerkzaamheden. Ons bedrijf hecht eveneens veel waarde aan duurzaam ondernemen. Veldzigt is dan ook een duurzaam kantorenpark. Het energiegebruik bijvoorbeeld wordt geregeld via warmtepompen en vloerleidingen in plaats van een conventioneel ketelhuis en radiatoren. Wij zijn een heel breed georiënteerde onderneming en staan ook bekend als leerbedrijf. Vakbekwaam personeel is schaars en mede daarom voorzien we zelf in opleidingen", aldus Henk de Pagter.

De Zeeuw van origine heeft bewust de horizon verruimd met een nieuwe vestiging in zijn geboortestreek. ,,Wij bedienen ook de Zeeuwse markt en waren daar al een tijd met verschillende grotere projecten bezig. De grootste Zeeuwse bouwpotentie ligt in steden als Middelburg, Vlissingen, Goes en Terneuzen. Zo werkten we in de Middelburgse Magistraatwijk mee aan de totstandkoming van een nieuw centrum met appartementen, winkels en parkeergarage. In het Begijnhof hebben we studentenhuisvesting voor de Roosevelt Academy gerealiseerd en recentelijk hebben we het vernieuwde kantoor van de provinciale Milieudienst opgeleverd. Park Veldzigt is een geweldige zichtlocatie met hoogwaardige kantoren. Bovendien is het kantorenpark gunstig gelegen aan de toeleidende weg naar Middelburg. Er zijn inmiddels al diverse dienstverlenende bedrijven gevestigd."

...bespaart
Duurzaam Ondernemen in Middelburg

...ontwikkelt
Projecten ontwikkelen is het ultieme ondernemen

...reikt uit
Toerisme Innovatie Prijs 2006 uitgereikt

...stimuleert
"Zeeland is dé provincie op het gebied van aquacultuur"

...adviseert
Allplast groeit door investeringen in kennis en interne organisatie

...stopt
Vrouwen en jongeren stoppen sneller met eigen bedrijf

...nomineert
Doe mee aan de Zeeuwse startersprijs

....debatteert
Zeeuws Personeelsevent op woensdag 4 oktober in Rilland

...promoot
Zeeuwse goede doelen op JKW Veiling 2006

...exposeert
Nog beperkte standruimte beschikbaar op Contacta 2006

...voorziet
Veel dynamiek in Middelburg

...vestigt
Woonboulevard Mortiere is een publiekstrekker

...voegt samen
Stationsgebied heeft uitstraling en herkenbaarheid

...realiseert
Park Veldzigt is een geweldige locatie

...levert op
ZEP: vrijetijdspark waar altijd de zon schijnt

...bevordert
Arnestein is een begrip in Middelburg en omstreken

...karakteriseert
Middelburg is must voor elke toerist

...introduceert
Jaarfeest en uitreiking OCG Trofee 2006

...klaagt
Ontevreden klant kan vaker klagen

...is innovatief
Genomineerden BOS 2006 zijn innovatieve bedrijven

...rijdt
Onderweg

...belegt
De belegginsadviseurs

...ontwikkelt
Bedrijfs onroerend goed