In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Oktober 2006
File not found.

Van der Peijl Groep:
Relatiebeheer staat centraal

Al vanaf het eerste uur neemt de Van der Peijl Groep deel aan Contacta. Steeds weer weet de keten van technische groothandelsbedrijven bezoekers aan Zeelands grootste vakbeurs naar hun in het oogspringende stand te trekken.


René van der Peijl.

Traditiegetrouw heeft de 'technische kruidenier met A-merkenbeleid' een stand in de vorm van een eilandengroep. Op het hoofdeiland wordt het jaarlijkse thema/productgroep gepresenteerd. Dat brengt altijd een 'boodschap'. De twee kleinere eilanden zijn bestemd voor andere specialiteiten (reinigingstechniek en automotive-/voertuigentechniek) van de Groep.

Brede kantenkring
Van der Peijl Groep levert een totaalpakket technische producten (160.000 items) uit voorraad aan een uitgebreide klantenkring in Nederland en Vlaanderen. Vanuit vijftien voorraadhoudende vestigingen in Zuid-West Nederland worden dagelijks opdrachten van duizenden klanten verwerkt. Daarnaast beschikt een groot aantal van de vestigingen over werkplaatsen, waar deskundige monteurs service en onderhoud verrichten aan machines en onderdelen.

Relatiebeheer
Contacta is voor de directeuren van het familiebedrijf, de neven Rob, René en Arthur van der Peijl, dé gelegenheid om in een ontspannen sfeer hun relaties te ontmoeten. "Velen geven gehoor aan onze uitnodiging om Contacta te bezoeken. Onze klantenkring is net zo breed en veelzijdig als ons assortiment. Daarom is het altijd een gezellige drukte op onze stand. Onder het genot van een hapje en een drankje praten wij elkaar bij over de nieuwste ontwikkelingen. Onze relaties missen nooit een belangrijke voetbalwedstrijd op een beursavond: die zien ze bij ons op het grote tv-scherm!", vertelt marketing en sales directeur René van der Peijl.

Hoofdthema
"Dit jaar plaatsen wij SKF in de schijnwerpers, een van onze belangrijkste leveranciers van industriële producten. Dit bedrijf is wereldleider op het gebied van lagers, afdichtingen en aanverwante producten. Tevens biedt SKF oplossingen/adviezen bij het ontwerpen, verbeteren en onderhouden van draaiende machines, zogenaamde 'total shaft solutions", vervolgt René van der Peijl. "Dit najaar organiseren wij voor onze relaties twee bezoeken aan het Europees Technisch Centrum van SKF in Nieuwegein."

Reinigingstechniek
Evenals in voorgaande jaren is een van de kleine eilanden bestemd voor de presentatie van Kärcher reinigingsapparatuur. Van der Peijl is leverancier van hun gehele assortiment warmwater hogedrukreinigers, koudwater reinigers, schrobmachines, nat-/droogzuigers en veegmachines. Het Kärcher-team geeft deskundig reinigingsadvies en voert reparaties en preventief onderhoud aan hogedrukreinigers uit.

Automaterialen
Van der Peijl Groep levert via diverse vestigingen een totaalpakket materialen en onderdelen voor de automotive branche, zoals slijtdelen, truckonderdelen, motordelen, rem- en frictieproducten, V-snaren en wiellagers. Daarnaast is er aandacht voor de garageconcepten 'AD autobedrijf' en 'Bosch Car Service'. Dit bedrijfsonderdeel presenteert zich op het andere kleine eiland. Wie techniek zegt, zegt Van der Peijl Groep!

Voor meer informatie:
Internet: www.techniek.nl


...realiseert
Contacta 2006: Ontmoetingen in een positieve zakelijke sfeer

...verstrekt
Garantie op particuliere occasions

...profileert
Goes: economisch hart van Zeeland

...moderniseert
Nieuwe collectie, nieuw imago

...kleurt
Pionier Rubia krijgt steuntje in de rug van Syntens

...ervaart
Zeeuws bedrijfsleven bekneld door regels

...presenteert
Ondernemerstuin op Contacta

....kiest
BAGE-groep, Hollestelle en De Betho genomineerd voor OCG-Trofee

...toont
Automotive Plein: Gezamenlijke presentatie succesvol

...profileert
Schouwen-Duiveland Continu in Beweging

...slaat de handen ineen
Veel bedrijvigheid op Zeeuws-Vlaams paviljoen

...helpt
Samen werken aan de toekomst

...ontmoet
Relatiebeheer staat centraal

...concludeert
Water kun je nooit beheersen, wel beheren

...stimuleert
Bijeenkomst Duurzaam Ondernemen Tholen

...biedt
Interessante kavels op JKW-Veiling

...discussieert
Innovatieve ondernemers op BOS 2006

...overziet
Deelnemerslijst Contacta 2006

...exposeert
Beursindex Contacta 2006

...zit bij de ingang
Bedrijven uit alle kernen vertegenwoordigd op oudste plein Contacta

...profileert
Middelburg Plaza is een begrip op de Contacta

...behartigt
Goed ondernemersklimaat in Middelburg

...bezoekt
Veel sfeer op Zeeland Nazomerfestival

...onderzoekt
Meewerken genereert meerwaarde

...voetbalt
RBC Roosendaal is Zeeuwser dan u denkt

...rijdt
Zakelijk Onderweg

...consulteert
Op spreekuur bij gedeputeerde le Roy

...ondersteunt
KN afdeling Zeeland in actie voor wezen in Congo

...belicht
Zuidwest Nederland: logistieke as of logistiek moeras

...belegt
De Beleggingsadviseurs

...groeit
Sterk tweede kwartaal op de Nederlandse kantorenmarkt

...brengt in beeld
Nieuwe Regio Bouwwijzer Werken 2006