In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Oktober 2006
File not found.

Interessante kavels op JKW-Veiling

Op de veiling van de Junior Kamer Walcheren in het vernieuwde Grand Hotel Arion te Vlissingen kan er onder leiding van veilingmeester Ab Verhage weer geboden worden op vele interessante kavels.


De Veilingcommissie 2006 van de Junior Kamer Walcheren: heren vlnr: Michel van Dis, Jan-Kees Fait, Marc Polderdijk en Dennis de Nooijer; dames vlnr: Machteld van der Slot, Anniek Risseeuw en Joyce van den Boom.

Een greep uit de veilingstukken van de derde JKW-Veiling: een ballonvaart (heteluchtballon) voor vijf personen, aangeboden door Auto Poppe; een weekend een slaapstrandhuisje op het Nollestrand te Vlissingen, aangeboden door L. van Nieuwenhuizen; een middag waterskiën/wakeboarden voor zes personen inclusief lunch en een drankje, aangeboden door Zembla Ski & Wakeboard Center; een overnachting in de Bløfkamer van Hotel Arion inclusief kaarten voor een concert van Bløf, aangeboden door Hotel Arion; een rondleiding in het watersnoodmuseum voor 25 personen inclusief diner, aangeboden door Delta NV; een weekend rijden in een Subaru B9 Tribeca (een Crossover-SUV), aangeboden door Auto Vermeulen. Met ongeveer 300 gasten behoort de JKW-Veiling tot de grotere netwerkbijeenkomsten van Zeeland. Onder leiding van de 30-jarige voorzitter Jan-Kees Fait hoopt de JKW-commissie het succes van voorgaande jaren minimaal te evenaren.

Goede doelen
De opbrengst van de veilingkavels komt dit jaar ten goede aan drie Zeeuwse goede doelen, die gepromoot worden door hun ambassadeurs. Dinsdag 19 september vond er in Restaurant De Bourgondiër aan de Vlissingse boulevard een kennismakingsbijeenkomst plaats van de veilingcommissie 2006 met de ambassadeurs. Commissaris van de koningin Wim van Gelder maakt zich sterk voor de Stichting Behoud Hoogaars. Hij zet zich in het bijzonder in voor de klassieke werf Meerman in Arnemuiden. Burgemeester Anneke van Dok van Vlissingen spant zich in voor de Stichting Plezier aan Zee. Vrijwilligers organiseren in heel Zeeland alternatieve activiteiten voor kinderen die, om wat voor reden dan ook, niet of nauwelijks op vakantie gaan. Zo worden er honderden hutten gebouwd en sport- en speldagen georganiseerd. In Vlissingen zag in dit kader de stichting Plezier aan Zee het levenslicht. De veilingopbrengst voor dit goede doel wordt door de jubilerende Stichting Humanitas (dat het 25-jarig bestaan viert) aangewend ten bate van bestaande en nieuwe initiatieven voor thuisblijvertjes. Ambassadeur David Luteijn gaat op de JKW-Veiling Het Zeeuws Muzeum promoten.

Hoofdsponsors
Hoofdsponsors zijn dit jaar Delta NV, FOX Parkbeheer, Hotel Arion, Jumbo-Offset, Rabobank Walcheren/Noord-Beveland, Restaurant De Bourgondiër, Schipper/OAZ, Tènce! Uitzendbureau en Volvo De Groene-Goes; subsponsors zijn Meeùs, Nederlandse Bouw Unie en Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars. Commissaris van de koningin Van Gelder ontving vorig jaar de cheque met het hoogste bedrag voor zijn (Zeeuwse) goede doel: 12.615 euro voor de zorgboerderijen op Walcheren.

Voor meer informatie:
Internet: www.jkwveiling.nl


...realiseert
Contacta 2006: Ontmoetingen in een positieve zakelijke sfeer

...verstrekt
Garantie op particuliere occasions

...profileert
Goes: economisch hart van Zeeland

...moderniseert
Nieuwe collectie, nieuw imago

...kleurt
Pionier Rubia krijgt steuntje in de rug van Syntens

...ervaart
Zeeuws bedrijfsleven bekneld door regels

...presenteert
Ondernemerstuin op Contacta

....kiest
BAGE-groep, Hollestelle en De Betho genomineerd voor OCG-Trofee

...toont
Automotive Plein: Gezamenlijke presentatie succesvol

...profileert
Schouwen-Duiveland Continu in Beweging

...slaat de handen ineen
Veel bedrijvigheid op Zeeuws-Vlaams paviljoen

...helpt
Samen werken aan de toekomst

...ontmoet
Relatiebeheer staat centraal

...concludeert
Water kun je nooit beheersen, wel beheren

...stimuleert
Bijeenkomst Duurzaam Ondernemen Tholen

...biedt
Interessante kavels op JKW-Veiling

...discussieert
Innovatieve ondernemers op BOS 2006

...overziet
Deelnemerslijst Contacta 2006

...exposeert
Beursindex Contacta 2006

...zit bij de ingang
Bedrijven uit alle kernen vertegenwoordigd op oudste plein Contacta

...profileert
Middelburg Plaza is een begrip op de Contacta

...behartigt
Goed ondernemersklimaat in Middelburg

...bezoekt
Veel sfeer op Zeeland Nazomerfestival

...onderzoekt
Meewerken genereert meerwaarde

...voetbalt
RBC Roosendaal is Zeeuwser dan u denkt

...rijdt
Zakelijk Onderweg

...consulteert
Op spreekuur bij gedeputeerde le Roy

...ondersteunt
KN afdeling Zeeland in actie voor wezen in Congo

...belicht
Zuidwest Nederland: logistieke as of logistiek moeras

...belegt
De Beleggingsadviseurs

...groeit
Sterk tweede kwartaal op de Nederlandse kantorenmarkt

...brengt in beeld
Nieuwe Regio Bouwwijzer Werken 2006