In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Oktober 2006
File not found.

RBC Roosendaal is Zeeuwser dan u denkt

Met deze slogan presenteren Mulix ICT en RBC Roosendaal zich op unieke wijze op de Contacta 2006. Beide bedrijven zijn reeds actief in Zeeland en willen hun regionale functie verder uitbreiden.Het idee voor de duo presentatie is tijdens een thuiswedstrijd van RBC Roosendaal geboren. Mulix ICT uit Bergen op Zoom is dit seizoen de hoofdsponsor van RBC Roosendaal. De voetbalclub wil binnen 2 jaar terug keren op het hoogste niveau. Het snelgroeiende Mulix ICT wil RBC Roosendaal bij deze doelstelling ondersteunen. Beide bedrijven grijpen de Contacta 2006 aan om de banden met het Zeeuwse bedrijfsleven te versterken.

Trekpleister RBC Roosendaal
Als voorbereiding op het huidige seizoen heeft RBC Roosendaal een trainingskamp in Kortgene afgewerkt. Dit heeft in meerdere opzichten tot nieuwe impulsen geleid. Zeeland herbergt sinds kort een officiële ambassadeur van RBC Roosendaal, te weten burgemeester Van Liere van Noord-Beveland. Hij zal de regionale functie van RBC Roosendaal uitdragen, naar voetballiefhebbers, naar bedrijven maar ook naar talentvolle jeugdspelers in de Zeeuwse regio. Want de voetbalopleiding van RBC Roosendaal telt momenteel maar liefst 30 jonge talenten uit Zeeland, met name een belangrijk voortvloeisel uit het samenwerkingsverband dat RBC Roosendaal met een viertal Zeeuwse amateurverenigingen heeft. Dat maakt de verbondenheid met Zeeland ook zo sterk, om nog maar niet te spreken over een jongen als Frits Paap in de huidige eerste elftalselectie. Maar ook in het verleden hebben de Zeeuwse voetbalverenigingen al meerdere goede spelers opgeleverd die via RBC Roosendaal betaald voetbal zijn gaan spelen. Sinds de promotiecampagne in het seizoen 2004/2005 hebben wij al diverse nieuwe seizoenskaarthouders en sponsoren uit Zeeland mogen verwelkomen. Het regionale businessplatform dat RBC Roosendaal biedt brengt mensen en bedrijven samen: de investeringsmogelijkheden voor bedrijven zijn divers en bieden voor ieder budget uitkomst. De businessclub van RBC Roosendaal is met haar ruim 350 sponsoren een unieke gelegenheid voor het bedrijven van relatiemanagement en business-to-business. Daarnaast biedt het stadion uitstekende vergaderfaciliteiten en presentatieruimten. Op de Contacta vertellen wij u graag meer.

Regionaal aanspreekpunt voor ICT
Een van de successen achter onze formule is dat we ICT specialisten uit de regio inzetten bij bedrijven en overheid in de regio. Hierdoor spreken we dezelfde taal en zijn we snel ter plaatse. Klanten waarderen de vertrouwde sfeer en goede resultaten. Met dit concept is Mulix ICT in zes jaar uitgegroeid tot een robuuste organisatie.

Zo'n 30% van onze ICT specialisten is woonachtig in Zeeland, maar werkt in Brabant. Ons streven is om meer uitdagende opdrachten bij bedrijven in Zeeland in te vullen. Zo blijft het aanwezige ICT talent uit deze regio behouden. Mulix ICT is het regionale aanspreekpunt voor alle automatiseringsvragen van bedrijven en de overheid.

Met diensten op het gebied van systeembeheer, software ontwikkeling en internet applicaties kunnen wij onder meer bogen op de expertise van zo'n 60 enthousiaste professionals. We staan voor kwaliteit en resultaat door gepassioneerd ICT vakmanschap. Vraag en aanbod worden op maat voor de klant samengebracht: duidelijke afspraken worden vastgelegd op basis van detachering, budget of fixed price projecten. Dat betekent goede ondersteuning tegen een goede prijs. Maak tijdens de Contacta kennis met Mulix ICT en de mogelijkheden voor uw bedrijf.

En we hebben behoefte aan versterking van onze selectie. Voel je je als ICT specialist uitgedaagd om meer te doen met je vakkennis en ervaring? Solliciteer dan direct of bezoek onze stand op de Contacta 2006.

Spektakel op Contacta 2006
De beurspresentatie van Mulix ICT en RBC Roosendaal belooft een publiekstrekker te worden. Dagelijks om 19:00 zal een gerenommeerde en spraakmakende gastspreker in onze stand optreden, zoals Robert Maaskant (trainer van RBC Roosendaal) en burgemeester van Liere van Noord-Beveland.

Verder maakt het publiek tijdens de beursdagen kennis met selectiespelers van RBC Roosendaal: op een Jupiler tafelvoetbal kunnen bezoekers de strijd met hen aangaan. Daarnaast worden dagelijks prijzen verloot onder bezoekers die een kanskaart hebben ingeleverd. Wat dacht u van een gesigneerde wedstrijdbal of een VIP arrangement bij een thuiswedstrijd van RBC Roosendaal. Kortom, reden genoeg om nader kennis te maken met Mulix ICT en RBC Roosendaal en wat beide bedrijven u op hun vlak te bieden hebben.

Tot ziens op de Contacta 2006.


...realiseert
Contacta 2006: Ontmoetingen in een positieve zakelijke sfeer

...verstrekt
Garantie op particuliere occasions

...profileert
Goes: economisch hart van Zeeland

...moderniseert
Nieuwe collectie, nieuw imago

...kleurt
Pionier Rubia krijgt steuntje in de rug van Syntens

...ervaart
Zeeuws bedrijfsleven bekneld door regels

...presenteert
Ondernemerstuin op Contacta

....kiest
BAGE-groep, Hollestelle en De Betho genomineerd voor OCG-Trofee

...toont
Automotive Plein: Gezamenlijke presentatie succesvol

...profileert
Schouwen-Duiveland Continu in Beweging

...slaat de handen ineen
Veel bedrijvigheid op Zeeuws-Vlaams paviljoen

...helpt
Samen werken aan de toekomst

...ontmoet
Relatiebeheer staat centraal

...concludeert
Water kun je nooit beheersen, wel beheren

...stimuleert
Bijeenkomst Duurzaam Ondernemen Tholen

...biedt
Interessante kavels op JKW-Veiling

...discussieert
Innovatieve ondernemers op BOS 2006

...overziet
Deelnemerslijst Contacta 2006

...exposeert
Beursindex Contacta 2006

...zit bij de ingang
Bedrijven uit alle kernen vertegenwoordigd op oudste plein Contacta

...profileert
Middelburg Plaza is een begrip op de Contacta

...behartigt
Goed ondernemersklimaat in Middelburg

...bezoekt
Veel sfeer op Zeeland Nazomerfestival

...onderzoekt
Meewerken genereert meerwaarde

...voetbalt
RBC Roosendaal is Zeeuwser dan u denkt

...rijdt
Zakelijk Onderweg

...consulteert
Op spreekuur bij gedeputeerde le Roy

...ondersteunt
KN afdeling Zeeland in actie voor wezen in Congo

...belicht
Zuidwest Nederland: logistieke as of logistiek moeras

...belegt
De Beleggingsadviseurs

...groeit
Sterk tweede kwartaal op de Nederlandse kantorenmarkt

...brengt in beeld
Nieuwe Regio Bouwwijzer Werken 2006