In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Maart 2006
File not found.

Bedrijfsautospecial 2006
Mercedes-Benz

Volkswagen mag dan in Nederland het grootste aantal bedrijfsauto's hebben verkocht en Renault in Europees verband maar er is altijd baas boven baas. DaimlerChrysler heeft het afgelopen jaar een recordverkoop weten te realiseren.In 2005 werden maar liefst 824.900 trucks, bussen en bestelwagens verkocht en daarmee is het concern onbetwist wereldwijd marktleider.

Bovendien wist Mercedes-Benz, want daar praten we dan eigenlijk voornamelijk over, een omzetstijging te realiseren van maar liefst 16 procent ten opzichte van het jaar 2004.

Deze stijging is binnen alle business units van de bedrijfswagendivisie toe te schrijven aan het moderne productaanbod en het uitstekende kwaliteitsprogramma. Ook in ons land wist de Duits/Amerikaanse gigant klinkende cijfers te noteren. Een aantal van 8521 exemplaren is absoluut mooi voor het merk dat met types als de Viano, Vaneo en de Vito hoge ogen wist te gooien. Maar ook de innovatieve Sprinter deed het wereldwijd heel goed. Voor wat betreft de Vario draait het helemaal om flexibiliteit.

Vito Functional
Een van de meest populaire bestellers van ons land is zonder twijfel de Mercedes-Benz Vito. Om die populariteit nog verder te vergroten bracht Mercedes in het voorjaar van het afgelopen jaar een instapmodel op de markt: de Functional. Met een (voor Mercedes begrippen) ongekend laag instaptarief van 15.500 euro (exclusief BPM en BTW) is deze Functional een scherpe aanbieding in de markt. Gebleven zijn de hoge standaarduitrusting en een keur aan veiligheidsvoorzieningen. Het afgelopen jaar was de Vito International Van of the Year en deze Functional is op dat vlak natuurlijk een mooie aanvulling. Deze Functional is leverbaar als gesloten besteller in alledrie de lengtevarianten. De dubbele cabine-uitvoering is leverbaar in de lengtevariëteiten lang' en 'extra lang'.' Op het gebied van luxe hoeven Functional rijders zich niet stiefmoederlijk bedeeld te voelen. Elektrische ramen zijn standaard en ook centrale deurvergrendeling behoort tot de basisvoorziening. Op het gebied van veiligheid scoort de Benz bepaald hoog met voorzieningen als ESP, ABS terwijl een bestuurdersairbag eveneens standaard is. Via een leaseconstructie kost een Vito Functional niet meer dan 399 euro per maand, inclusief alle kosten voor onderhoud, banden, verzekering en houderschapsbelasting. Brandstof erin en karren maar.


...speekt zich uit
Middelburg beheerst laten groeien

...loopt er modieus bij
Vollere dames willen er ook leuk uitzien

...ondersteunt projecten
Zeeuws-Vlaamse Soroptimisten vieren 40-jarig jubileum

...vervoert
Syntens ziet kansen voor de Zeeuwse transporteurs

...veredelt
Syntens als klankbord en kritische sparringpartner

...presenteert
TMF-directeur Cor Klos: 'Net dat steuntje in de rug wat ik nodig had'

...vraagt subsidie aan
Ruim 11.000 euro subsidie voor export

...informeert
Zakendoen in België

...doet zaken in het buitenland
Internationale Handelsdag op 8 april

...belegt
De Beleggings­adviseurs

...rijdt

De Ondernemer Bedrijfsauto­special 2006


  • Citroën
  • Fiat
  • Opel
  • Volkswagen
  • Hyundai
  • Isuzu
  • Land Rover
  • Nissan
  • Mitsubishi
  • Renault
  • Mercedes-Benz
  • Ford

...en privacy­bescherming
Privacy op de werkvloer

...debateert
Middelburgse politiek wil bedrijfsklimaat stimuleren

...spreekt
In 't kort

...bezoekt
Netwerken bij een dynamisch scheepsbouwbedrijf

...bekijkt de kantorenmarkt
Dynamis: 'Leer leven met nieuw evenwicht op kantorenmarkt'