In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Juni 2007
File not found.


Bedrijven
DRV Accountants en Belastingadviseurs
Hougkoeling Terneuzen BV
Sibux B.V.
Hougkoeling Terneuzen BV
Hougkoeling: maatwerk in koel-, vries- en klimaattechniek

Hougkoeling is al ruim veertig jaar een professionele partner voor vele bedrijven en particulieren in heel Zeeland. Het Terneuzense bedrijf is de specialist bij uitstek op het gebied van koel-, vries- en klimaattechniek. Bij Hougkoeling zijn ontwikkeling, ontwerp, productie, verkoop, verhuur en service van koel- en elektrotechnische besturingstechnieken onder één dak verenigd.


Harold Houg leidt een zeer innovatief bedrijf.

De onderneming staat bekend om zijn bedrijfsspecifieke maatwerkoplossingen, waarbij bedieningsgemak, duurzaamheid en betrouwbaarheid centraal staan. ,,Wij ontwerpen zowel koeltechnische als elektrotechnische installaties op maat. Ten behoeve van de maatwerkprojecten verrichten we indien noodzakelijk vooraf ter plekke metingen. Het voortraject is dan ook erg belangrijk om 'het probleem' goed in kaart te brengen. Onze dienstverlening is met name gericht op industrie, MKB en utiliteit. Airconditioning in het algemeen, is een belangrijke tak van sport van ons, die zich ook uitstrekt tot de particuliere sector, een behoorlijke groeimarkt. Vorig jaar, met die snikhete zomer, was er een enorme vraag naar airconditioning op maat. Mobiele airco's zijn bij ons zowel te huur als te koop. Voor iemand die overweegt om een airco te kopen, kan het soms verstandig zijn om eerst te huren. Iedereen ervaart airconditioning tenslotte anders", aldus Harold Houg. Met een kwinkslag introduceert de ondernemer de slogan: 'Met een airco van Hougkoeling beleeft u een nieuw hoogtepunt in uw woon- of slaapkamer.'

Energiezuinig
Hougkoeling is een zeer innovatief bedrijf dat voorop loopt in nieuwe ontwikkelingen op het gebied van koel-, vries- en klimaattechniek. Zo heeft de Terneuzense onderneming veel knowhow op het gebied van warmteterugwinsystemen. Met innovatieve en energiezuinige koelsystemen wordt bijvoorbeeld prima beantwoord aan de vraag van de voedingsmiddelenindustrie en petrochemie. De totaaloplossingen van Hougkoeling leveren zowel aanzienlijke productievoordelen als kostenbesparingen op. Van oudsher is de onderneming, waar een tiental zeer ervaren en gekwalificeerde medewerkers emplooi heeft, ook sterk in de land- en tuinbouwsector. Voor het optimaal bewaren en conditioneren van groente en fruit beschikt Hougkoeling over speciale koelinstallaties voor alle soorten koel- en vriescellen. ,,Wij bouwen installaties voor koelhuizen met een capaciteit van 5000 tot drie miljoen kilo. Daarbij zijn klimaatbeheersing en bedieningstechniek essentieel. Appels en peren bijvoorbeeld moeten onder de juiste temperatuur en sterk gereduceerd zuurstofpercentage worden bewaard, waardoor de kwaliteit over een langdurige periode gewaarborgd blijft. Het bedieningsgemak van onze koelinstallaties, een stukje extra service, voorkomt dat men terug moet vallen op de gebruiksaanwijzing", vertelt Harold Houg.

In nauwe samenwerking met haar toeleveranciers, heeft Hougkoeling in de afgelopen decennia al heel wat indrukwekkende projecten gerealiseerd. De technische dienst van Hougkoeling Terneuzen bestaat uit een STEK gediplomeerd team van monteurs die installatie, service en onderhoud uitvoeren. De dienst staat 24 uur per dag paraat om alle voorkomende storingen aan koeltechnische apparatuur deskundig en snel op te lossen. Van essentieel belang is namelijk dat deze apparatuur op gezette tijden gecontroleerd wordt op technische staat van onderhoud en lekkages. Hougkoeling voorziet daarom in servicecontracten zodat de kans op storingen aanzienlijk verminderd wordt. Uiteraard worden ook de servicecontracten op de specifieke wensen van de klant toegesneden, opdat men altijd verzekerd is van een optimale service tegen een acceptabele prijs. Hougkoeling biedt veel van haar koeltechnische apparatuur aan voor de verhuur. Van verplaatsbare airco tot een complete koel- of vriescel. Veel apparatuur kan zelfs voor een dag gehuurd worden.

Adresgegevens:
Hougkoeling Terneuzen BV
Lange Reksestraat 2, Terneuzen

T: 0115-613568
F: 0115-612474

Email: info@hougkoeling.nl
Website: www.hougkoeling.nl


...eet
Een hapje en een goed glas wijn

...beoogt
Ezinga beoogd voorzitter Hiswa

...zit
De stoel

...kijkt
De stand van zaken

...innoveert
Vijf nominaties voor Zeeuwse innovatieprijs Emergo

...ontwikkelt
ZIE-evenement ’Open innovatie’:dé meest actuele visie op innovatie

...zorgt
Zeeland biedt kansen voor zorgtoerisme

....bezoekt
Presentatie 'Vakantie met Zorg in Zeeland' op Neeltje Jans

...benadert
Zorgtoerist vaak teleurgesteld in Zeeland

...viert
Mooie kavels op JKW Veiling

...komt
Beleef het ondernemen in Zeeland

...kookt
Koken met de Oosterscheldekreeft

...wisselt
'Mensenkennis' bij Jong Management

...bouwt
Rabo heeft nu eigen woonshops

...peilt
Ondernemer iets optimistischer: 7,3

...installeert
Marten Wiersma: Groei op Zeeuwse schaal

...spint
Beste ondernemer spint garen bij winst BOOST 2007-prijs

...doorbreekt
Arbeidsmarkt lijkt soms op een betonnen muur

...rijdt
Jaguar XKR convertible: De roofkat slaat terug

...discuseert
Niet ieder dorp zijn eigen 'Borssele'

...beslist
De randstad heeft nog weinig interesse in Zeeland

...investeert
Makelaars positief over toekomst

...ontsnapt
'Van bedrijventerrein moet je iets moois maken'

...belegt
De beleggingsadviseurs

...financeert
Capaciteiten belangrijk voor financiering

...loopt
Werkgevers Servicepunt brengt partijen bij elkaar