In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Oktober 2007
File not found.

de Stand van Zaken

Speedheat
SCHOONDIJKE - Condens in de stuurhut is een van de hardnekkigste vijanden van binnenvaartschippers. Speedheat Nederland BV, leverancier van elektrische vloerverwarming, introduceert een nieuwe techniek om deze natuurlijke vijand definitief te verslaan: het tracen van raamprofielen. Tracen, zoals Speedheat zelf als term heeft bedacht en dat letterlijk 'omkaderen' betekent, is niet anders dan het aanbrengen van een haarfijn warmte element rondom het raamprofiel. Dit element activeert zichzelf zodra het profiel de temperatuur van het dauwpunt nadert.

Kwaliteitseisen NVM
HEERHUGOWAARD - De Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) heeft per 1 september nieuwe kwaliteitseisen ingevoerd. Het gerucht ging dat deze eisen verstrekkende gevolgen zouden hebben voor de positie van Makelaarsland als NVM- lid ene de mogelijkheid om woningen op www.funda.nl te presenteren. Na onderzoek bleek al snel dat de nieuwe regels geen invloed hebben op de positie van Makelaarsland binnen de NVM.

BTW-verhoging
AMSTERDAM - Via de nieuwe internet- community Belastinglobby stemmen Nederlandse belastingbetalers tegen het kabinetsplan om de BTW te verhogen naar 20 procent. Op www.belastinglobby.nl stemmen belastingbetalers voor belastingverlaging en betere besteding van de belastinggelden. Zij willen daarvoor ook actie gaan voeren. Het voorkomen van de verhoging van de BTW zou de eerste actie kunnen zijn, waar de gemiddelde Nederlander voor te porren zou zijn.

EKO wijn
RUINERWOLD - De internet prijsvechter www.wijnvoordeel.nl start met de verkoop van biologische en Fairtrade wijnen. Het grote publiek kan kennis maken met de kwaliteit van deze wijnen voor een aantrekkelijke prijs. Daardoor moet er een eind komen aan het beeld dat biologische en Fairtrade wijnen duur zijn. Doordat Wijnvoordeel minimale kosten maakt in combinatie met een hoge omzet is het mogelijk hoogwaardige biologische wijnen aan te bieden voor de prijs van een gewone wijn.

Atlantic Telecom
VENRAY - Sinds deze maand kan iedereen per sms een pdf document opvragen en naar zijn of haar mailadres laten sturen. Bedrijven kunnen hiermee snel en eenvoudig folders, acties, prijslijsten, kortingsbonnen, schema's, nieuwsbrieven en andere informatie ter beschikking stellen. Het werkt als volgt: stuur een sms bericht naar ATL uwemail@adres.nl naar 4411. Bedrijven kunnen op deze manier ontzettend besparen op kosten van drukwerk en porto.

Digitale loket
DEN HAAG - Leidschendam- Voorburg heeft het beste digitale loket van Nederland Dat blijkt uit het rapport Benchmark Digitale Dienstverlening 2007 van Ernst&Young. De Zuid Hollandse gemeente wordt in de uitslag op de voet gevolgd door de gemeenten Delft, Dordrecht, Haarlemmermeer en Pijnacker- Nootdorp. Ernst&Young voert het onderzoek naar digitale dienstverlening jaarlijks uit onder alle Nederlandse gemeenten.


...verkoopt
Exclusieve villa's verkopen

...opent
Contacta in nieuwe hallen

...fietst
Ride for the Roses komt naar Goes

...netwerkt
Contacta belangrijk voor Zeeland

...verbetert
Niet meer rijden voor een open deur

...ontwikkelt
Gebruik maken van kennis en netwerken

...start
Startersdag op zaterdag 3 november in Hotel Goes

....groeit
Weer groei aantal Zeeuwse starters

...zit
De stoel

...bekijkt
de Stand van Zaken

...presenteert
Starters presenteren zich

...werkt samen
Working Apart Together

...viert
Sterk door gezamenlijke uitstraling

...treft
Middelburg Plaza, zakelijk trefpunt

...onderneemt
Toekomstgericht ondernemen

...eet
Eten, drinken en zaken doen

...doceert
Rotary verruimt je blikveld

...peilt
Pas op de plaats

...organiseert
Centrale plaats voor Automotive Plein

...rijkt uit
Familiebedrijf staat centraal in Veere

...komt bijeen
Beleef het ondernemen in Zeeland

...investeert
RBC in zee met Zeelands Roem

...breekt
Record voor Zeelandhallen

...werkt
Grensoverschrijdend werken

...bekijkt
de Stand van Zaken

...bruist
Vlissingen bruist van energie

...leest
Nieuwe Zeelandboek is uit

...rijdt
Zakelijk onderweg

...inspireert
Landelijk MVO-congres naar Goes

...promote
Promoten van zakelijk toerisme

...geeft
De liefde voor de vrijheid

...belegt
De Beleggingsadviseurs

...reageert
Veel respons op BOOST

...bekijkt
de Stand van Zaken

...huldigt
Pelgrims lijden voor het goede doel

...snoeit
Hoog in de bomen

...klaagt
Spannende terreinen

...denkt
Vastgoedwereld moet nadenken over klimaat