In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Oktober 2007
File not found.

Contacta
Starters presenteren zich

De formule van zakendoen in een informele sfeer slaat enorm aan. Ook vanuit de aangrenzende provincies en België neemt de belangstelling voor Contacta elk jaar toe.

door Loes van der Hoeven

GOES - Niet alleen bedrijven die hun sporen inmiddels hebben verdiend presenteren zich op de grootste bedrijvenbeurs van Zuidwest-Nederland. Organisator Inter-Expo (Goes) B.V.-Zeelandhallen Goes is blij, ook dit jaar diverse onlangs gestarte exposanten te mogen begroeten. Drie daarvan plaatst zij in de spotlights: ReventaCare uit Stellendam (standnummer 376), Natuurlijk mooi uit Goes (standnummer 217) en 4Dental Zeeland uit Vlissingen (standnummer 241).

ReventaCare


Ad de Wit.
Foto: ReventaCare

Algemeen bekend is dat te weinig ademen slecht is voor de mens. Minder mensen weten echter dat te véél ademen een derde van alle aandoeningen veroorzaakt.

De ervaringsdeskundigen van ReventaCare uit Stellendam leren mensen, hoe zij klachten zoals chronische vermoeidheid, depressies, hyperventilatie en angstaanvallen de baas kunnen worden.

Ziekteverzuim aanpakken Algemeen directeur Ad de Wit startte in juni 2006 ReventaCare. "Ademhalen is net zoals bij eten: je moet er precies genoeg van nemen, anders word je te licht of te zwaar. De gevolgen van onjuiste ademhaling zijn echter niet alleen onder- of overgewicht. Zij maken deel uit van een droevige top 50 van veel voorkomende aandoeningen, waarvan inmiddels is aangetoond dat zij zijn veroorzaakt door overmatige ademhaling. Wij zorgen ervoor dat die klachten na gemiddeld tien weken intensieve ademhalingstraining voor altijd zijn verdwenen!

Tot onze opdrachtgevers behoren bedrijven uit allerlei branches uit heel Nederland en België, maar ook particulieren die bijna niet meer naar de dokter durven, omdat het 'wel weer niks zal zijn'. Onze coaches hebben aan den lijve meegemaakt wat verkeerd ademhalen kan veroorzaken. Op Contacta lichten zij aan de bezoekers toe, hoe zij definitief kunnen afrekenen met vage klachten. Het is in de korte tijd van ons bestaan al vaak bewezen: de coaches van ReventaCare brengen in nauwe samenwerking met een team van artsen het ziekteverzuim van allerlei organisaties terug. Ook dat van u... en voor altijd!"

www.reventacare.nl


Natuurlijk Mooi


Ans Burggraeve.
Foto: Willem Mieras

In de drukte van alledag grijpen mensen graag terug naar de oeroude bron van rust. Niet voor niets vinden zij die rust en inspiratie in de natuur. Een perfect alternatief is de natuur te brengen naar de werkplek of leefruimte.

Dat kan sinds Natuurlijk mooi uit Goes zich dit voorjaar heeft gespecialiseerd in de verhuur van fotografische kunstwerken die de natuur als lijdend voorwerp hebben. Alleen het werk van de beste natuurfotografen uit de hele wereld komt in aanmerking voor de collectie die eigenaresse Ans Burggraeve aan ondernemers en particulieren presenteert.

Voor elk interieur
"De foto's zijn leverbaar in twee afmetingen al naar gelang de ruimte waar zij komen te hangen. Wij bezitten zeer geavanceerde apparatuur, waarmee wij kunstwerken van een superieure kwaliteit afdrukken", vertelt Ans Burggraeve. "Fotolijsten hebben bij ons plaatsgemaakt voor speciale aluminium platen die tevens de omlijsting vormen. Daarop worden de foto's aangebracht en voorzien van een beschermlaag. Het geheel past juist door zijn eenvoud in zowel een modern als een klassiek interieur. " Natuurlijk mooi komt met haar collectieboeken vrijblijvend bij u langs op kantoor of bedrijf. Daaruit kunt u uw eigen collectie samenstellen, die dan alleen bij u te zien is. Ans komt deze dan bij u installeren op de afgesproken tijd en wijze. Deze collectie blijft een jaar hangen, waarna zij terugkomt om de collectie te wisselen, uiteraard in overleg met u.

Ook kunt u met Ans andere afspraken maken over de tijd dat een collectie bij u hangt en/of wisselt. Zij staat open voor uw ideeën.

www.natuurlijkmooi.info


4Dental Zeeland


Roel Kosters
Foto: 4Dental Zeeland.

Sinds 2006 is onze provincie een toonaangevend tandtechnisch laboratorium rijker. Toen opende 4Dental Zeeland zijn deuren in Vlissingen.
Vestigingsmanager Roel Kosters zet uiteen waarom 4Dental in 2005 is ontstaan. "Vier gerenommeerde tandtechnische laboratoria hebben de handen ineengeslagen, waarmee veel kennisoverdracht ontstond, alsmede het aanbod van een breed assortiment hoogwaardige producten en diensten. Inmiddels bestaat 4Dental uit tien tandtechnische laboratoria, verspreid door Nederland."
Actueel
Vanwege zijn grote volume kan 4 Dental continu investeren in nieuwe technieken. Daardoor kunnen de tandtechnici tandartsen ook bij gecompliceerde werkstukken ondersteunen. Dankzij de samenwerking tussen de laboratoria en hun leveranciers is 4Dental voortdurend betrokken bij de jongste ontwikkelingen. "Zo ontstaat binnenkort voor tandartsen de mogelijkheid om een van onze Klinische Prothese Technici (KPT-er) in te schakelen bij de totstandkoming van een prothese.

De tandarts verwijst dan de patiënt door naar ons, waarna die in ons laboratorium zijn voorkeur voor een bepaalde prothese kenbaar maakt, terwijl de nabehandeling bij diezelfde tandarts blijft. Onze KPT-er adviseert hem in opdracht van de tandarts en toont hem de prothese die hij uit ons assortiment heeft gekozen. Een prothese is heel intensief, want naast comfort speelt esthetiek een belangrijke rol. De patiënt moet gelukkig zijn met zijn prothese. Bovendien kan de tandarts meer tijd besteden aan zijn eigen core business. Wij bieden wij dus extra ondersteuning aan tandarts én patiënt", besluit Roel Kosters.

www.4Dental.nl


...verkoopt
Exclusieve villa's verkopen

...opent
Contacta in nieuwe hallen

...fietst
Ride for the Roses komt naar Goes

...netwerkt
Contacta belangrijk voor Zeeland

...verbetert
Niet meer rijden voor een open deur

...ontwikkelt
Gebruik maken van kennis en netwerken

...start
Startersdag op zaterdag 3 november in Hotel Goes

....groeit
Weer groei aantal Zeeuwse starters

...zit
De stoel

...bekijkt
de Stand van Zaken

...presenteert
Starters presenteren zich

...werkt samen
Working Apart Together

...viert
Sterk door gezamenlijke uitstraling

...treft
Middelburg Plaza, zakelijk trefpunt

...onderneemt
Toekomstgericht ondernemen

...eet
Eten, drinken en zaken doen

...doceert
Rotary verruimt je blikveld

...peilt
Pas op de plaats

...organiseert
Centrale plaats voor Automotive Plein

...rijkt uit
Familiebedrijf staat centraal in Veere

...komt bijeen
Beleef het ondernemen in Zeeland

...investeert
RBC in zee met Zeelands Roem

...breekt
Record voor Zeelandhallen

...werkt
Grensoverschrijdend werken

...bekijkt
de Stand van Zaken

...bruist
Vlissingen bruist van energie

...leest
Nieuwe Zeelandboek is uit

...rijdt
Zakelijk onderweg

...inspireert
Landelijk MVO-congres naar Goes

...promote
Promoten van zakelijk toerisme

...geeft
De liefde voor de vrijheid

...belegt
De Beleggingsadviseurs

...reageert
Veel respons op BOOST

...bekijkt
de Stand van Zaken

...huldigt
Pelgrims lijden voor het goede doel

...snoeit
Hoog in de bomen

...klaagt
Spannende terreinen

...denkt
Vastgoedwereld moet nadenken over klimaat