In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Oktober 2006
File not found.


















Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Business Center De Stadspoort
Ehrbecker Schiefelbusch
Uticon Dynatherm BV
GTI
Driekleur Verzekeringsgroep en Egberts Consulting
Pulse Audio & Video
Van Keulen loodgieters
WaterLand Neeltje Jans
Security Plus Consultancy
Pulse Audio & Video
Pulse Audio & Video levert vakkundig maatwerk

Pulse Audio & Video is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige audiovisuele totaalvoorzieningen in heel Zeeland, Zuid-Holland en West-Brabant. In de bedrijfsvoering staat het creëren van maatwerkoplossingen centraal. ,,Wij zijn geen dozenschuivers, maar bieden totaaloplossingen waarbij service hoog in het vaandel staat. Wij installeren, programmeren en onderhouden alle audio- en videoapparatuur."


Erwin de Jong en Henk Meerman van Pulse Audio & Video.

Tegenwoordig kun je met één druk op de knop diverse functies activeren, maar dat moet toch eerst vakkundig geïnstalleerd en geprogrammeerd worden. Ondanks steeds complexere technieken ten dienste van de veeleisende markt, moet de bedienbaarheid eenvoudig blijven. Wij maken alles precies zoals de klant het wil. Met geluid, licht en beeld wordt emotie en een boodschap overgebracht. Hierbij zijn naar perfectie neigende techniek en maatwerkoplossingen onmisbaar.
,,Wij kunnen bijvoorbeeld voorzien in complexe presentatiesystemen in afzonderlijke ruimtes, met de mogelijkheid van centrale bediening (al dan niet draadloos) d.m.v. touchscreens. Met één handeling kunnen ook allerlei bijkomende functies geregeld worden zoals het sluiten van de gordijnen en de bediening van de verlichting", aldus accountmanagers Henk Meerman en Erwin de Jong van Pulse Audio & Video.

Inventarisatie
,,Vaak komen we in overleg met de klant tot architectural oplossingen, zoals subtiel verwerkte aansluitpanelen in meubilair of wanden. Zodoende zijn er geen losse kabels te zien. Gebouwbeheersystemen en domotica (het hele automatiseringsproces van geluid, licht en beeld) worden steeds belangrijker. De eisen, wensen en verwachtingen van de klant worden door ons eerst geïnventariseerd. Zo ontstaat er advies op maat. Klanten, ruimtes en toepassingen zijn tenslotte niet identiek. Op basis van het hele voortraject ontwerpen we een systeem en brengen we een offerte uit. Ons streven is om voor elke situatie een innovatieve en klantspecifieke oplossing aan te dragen waarbij optimale klanttevredenheid wordt bereikt. Op de Contacta willen we vanuit onze eigen stand (178) het hele Zeeuwse bedrijfsleven kennis laten maken met de services die wij bieden."

Noviteiten
Pulse Audio & Video presenteert op de Contacta te Goes diverse noviteiten op audiovisueel gebied. De totaalleverancier van licht-, geluids- en videoapparatuur voor de professional, zal vooruitstrevende technieken op audiovisueel gebied demonstreren. Pulse voorziet in haar pakket nu ook in de merken Crestron en Extron Electronics. Het zijn wereldleiders in A/V systeemproducten met toepassingen voor corporate boardrooms, conferentieruimten, klaslokalen, auditoria en bij de mensen thuis. Tevens is Pulse Audio & Video Bose Pro Partner en dealer van onder andere Sennheiser, Sharp, Mitsubishi, Marantz, Denon en JBL professional.


Henk Meerman in gesprek met een klant in de conferentieruimte van Pulse op de Dam te Middelburg.

Totaalpakket
Verder demonstreert Pulse Audio & Video op de Contacta ook vergaderdiscussiesystemen met 'voting'-mogelijkheden, LCD- & DLP-projectoren van Sharp & Mitsubishi, projectieschermen en verplichte ontruimingssystemen conform de NEN 2575-normering.
Pulse is al ruim 35 jaar een toonaangevende leverancier voor onder andere de horeca, het bedrijfsleven, instellingen en (semi)overheid. Zo worden ook professionele audiovisuele totaalvoorzieningen geboden in kerken, scholen, musea, bancaire instellingen, autoshowrooms, enzovoorts.
Pulse Audio & Video verkoopt niet alleen, maar verhuurt desgewenst ook apparatuur ten behoeve van bijvoorbeeld grote congressen, presentaties, symposia of vergaderingen. De Zeeuwse audiovisuele leverancier beschikt over een eigen service- en technische dienst. Naast de totaalvoorzieningen kan men bij Pulse Audio & Video uiteraard ook terecht voor losse producten zoals een microfoon, CD-/DVD-speler, LCD- of DLP-beamer, projectiescherm, luidspreker en dergelijke.

Pulse Audio & Video.........
al 35 jaar spelen op zeker!


Pulse Audio & Video
Dam 21 Middelburg
Tel: 0118-640411
Fax: 0118-623119
E-mail: info@pulseaudiovideo.nl
Internet: www.pulseaudiovideo.nl


...realiseert
Contacta 2006: Ontmoetingen in een positieve zakelijke sfeer

...verstrekt
Garantie op particuliere occasions

...profileert
Goes: economisch hart van Zeeland

...moderniseert
Nieuwe collectie, nieuw imago

...kleurt
Pionier Rubia krijgt steuntje in de rug van Syntens

...ervaart
Zeeuws bedrijfsleven bekneld door regels

...presenteert
Ondernemerstuin op Contacta

....kiest
BAGE-groep, Hollestelle en De Betho genomineerd voor OCG-Trofee

...toont
Automotive Plein: Gezamenlijke presentatie succesvol

...profileert
Schouwen-Duiveland Continu in Beweging

...slaat de handen ineen
Veel bedrijvigheid op Zeeuws-Vlaams paviljoen

...helpt
Samen werken aan de toekomst

...ontmoet
Relatiebeheer staat centraal

...concludeert
Water kun je nooit beheersen, wel beheren

...stimuleert
Bijeenkomst Duurzaam Ondernemen Tholen

...biedt
Interessante kavels op JKW-Veiling

...discussieert
Innovatieve ondernemers op BOS 2006

...overziet
Deelnemerslijst Contacta 2006

...exposeert
Beursindex Contacta 2006

...zit bij de ingang
Bedrijven uit alle kernen vertegenwoordigd op oudste plein Contacta

...profileert
Middelburg Plaza is een begrip op de Contacta

...behartigt
Goed ondernemersklimaat in Middelburg

...bezoekt
Veel sfeer op Zeeland Nazomerfestival

...onderzoekt
Meewerken genereert meerwaarde

...voetbalt
RBC Roosendaal is Zeeuwser dan u denkt

...rijdt
Zakelijk Onderweg

...consulteert
Op spreekuur bij gedeputeerde le Roy

...ondersteunt
KN afdeling Zeeland in actie voor wezen in Congo

...belicht
Zuidwest Nederland: logistieke as of logistiek moeras

...belegt
De Beleggingsadviseurs

...groeit
Sterk tweede kwartaal op de Nederlandse kantorenmarkt

...brengt in beeld
Nieuwe Regio Bouwwijzer Werken 2006