In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Oktober 2005
File not found.


Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Labojuice
Van Gansewinkel
Hofleverancier Van der Straaten
Werk & Vakmanschap
HZ en ROC
Provincie Zeeland
Rijkse & Dekker Accountants
Driekleur Verzekeringsgroep en Egberts Consulting
Synchro bedrijfsmakelaardij
Van Gansewinkel: Afval? Altijd een oplossing.

Als klantgerichte afvaldienstverlener biedt Van Gansewinkel totaaloplossingen voor ieder afvalprobleem, voor zowel kleine als grote bedrijven en overheden. Zo kunnen de bedrijven zich concentreren op hun kernactiviteiten. Van Gansewinkel is met 4.000 werknemers en 1.300 voertuigen één van de grootste particuliere inzamelaars van afval in Europa. In de provincie Zeeland wordt het bedrijf vertegenwoordigd door vier accountmanagers: Jessica de Jong, Cees Hoogerland, Erik Michielsen en Bert Hoogerheijde.


Cees Hoogerkind, Bert Hoogerheijde, Jessica de Jong, Erik Michielsen (van links naar rechts).

De vestiging van Van Gansewinkel in Zeeland is gelegen aan de Polenweg te Vlissingen-Oost. Vlakbij de Westerschelde-tunnel. Drie jaar geleden heeft het bedrijf hier een op- en overslagloods in gebruik genomen waardoor de activiteiten behoorlijk zijn toegenomen. Op dit moment zijn er dagelijks ruim 40 mensen en 20 wagens in de weer om het afval in Zeeland in te zamelen.
Wat maakt Van Gansewinkel uniek in de afvalbranche? Accountmanager Bert Hoogerheijde: „Het klinkt tegenstrijdig, maar onze filosofie is het ontstaan van afval te voorkomen Úf de hoeveelheid afval te verminderen. Daarom denken wij als accountmanager vroegtijdig mee en we ontwikkelen preventieve maatregelen. Wij doen dat omdat we geloven in duurzame relaties met onze klanten. Zij zijn gebaat met deskundige en eerlijke adviezen."

Altijd een oplossing
'Altijd een oplossing', is de nieuwe slogan die Van Gansewinkel sinds kort hanteert. Bert Hoogerheijde legt uit hoe de slogan waargemaakt wordt: "Door jarenlang opgebouwde kennis en ervaring én uit een geavanceerd wagenpark kunnen wij putten uit een compleet scala aan specifieke inzamel- en verwerkingmethodes. Is een oplossing niet direct voorhanden, dan zorgen andere collega's voor maatwerk. Ze hebben kennis van specifieke afvalstromen en ze hebben ook contacten met (inter) nationale afvalverwerkers. Van Gansewinkel levert een wezenlijke bijdrage aan een duurzame samenleving. Het bedrijf onderhoudt nauwe contacten met overheden en andere partijen en streeft daarbij naar openheid en betrouwbaarheid. Daarnaast speelt Van Gansewinkel een actieve rol bij diverse maatschappelijk relevante initiatieven, waaronder de aanpak van zwerfvuil en het terugdringen van laaggeletterdheid. Bert Hoogerheijde: „Begin september heeft onze regio de eerste prijs gewonnen met de aanpak van analfabetisme bij werknemers. De vestiging in Rucphen werd daarom vereerd met een bezoek van prinses Laurentien. Daarnaast is het opvallend dat in 2004 voor de tweede achtereenvolgende keer, Van Gansewinkel uitgeroepen is tot het leukste bedrijf om voor te werken."

Een aanpak die werkt
De mensen die bij Van Gansewinkel werken, zijn branchespecialisten. Ze weten wat er speelt in de markt, ze kennen de afvalstromen die vrijkomen en ze spreken de taal van de klanten. Bert Hoogerheijde: „We helpen onze opdrachtgevers bij het opzetten van eigen afvalmanagement, daarom detacheren we regelmatig medewerkers of we verzorgen trainingen bij onze klanten. Verder is goed afvalbeheer alleen mogelijk met de juiste informatie en een inzichtelijke kostenstructuur. Van Gansewinkel kan, met periodieke rapportages, al snel zien of de genomen maatregelen leiden tot de gewenste financiële en logistieke effecten. En uiteraard kunnen onze klanten erop vertrouwen dat ook deze verslaglegging voldoet aan alle wettelijke eisen."

Van Gansewinkel b.v. - regio Zuidwest-Nederland
Tel. 0165 - 59 72 22
Fax: 0165 59 72 00
Internet: www.vangansewinkel.com


...organiseert
Goede wisselwerking tussen gemeentebestuur en bedrijfsleven

...onderneemt
De stap naar het zelfstandig ondernemerschap wagen

...begeleidt
Merendeel bedrijfsoverdrachten slecht voorbereid

...informeert
Contacta weer tot de nok toe gevuld

...viert
5 jaar de Ondernemer

...innoveert
Gemak dient de mens en wordt gewaardeerd

...initiëert
Personeelswissel bij Syntens

....zorgt
Seminar "Met zorg ondernemen"

...presenteert
De Contacta in de Zeelandhallen

...stelt
Inhaalverbod op de Zeeuwse hoofdwegen

...werkt
Deelnemende bedrijven presenteren prima gamma

...onderscheidt
Paviljoen Schouwen-Duiveland groter dan vorig jaar

...promoot
Zeeuws-Vlaamse eenheid

...automatiseert
ICT Plein op de Contacta 2005

...overhandigt
Kwaliteitsprijs voor Dim van Dijke.

...belegt
De Beleggingsadviseurs

...vestigt
Contacta en Ondernemers Contact Goes

...beschouwt
Zeeuwse bedrijfsleven presenteert MVO Blikopener Manifest

...staat
Deelnemers Contacta 2005

...werpt
Instroomprobleem in de procesindustrie

...spreekt
In 't kort

...bedenkt
Nieuwe ideeën belangrijk voor goed ondernemerschap

...opent
Indrukwekkende speech bij opening academisch jaar

...confronteert
Infobijeenkomst Business On Stage

...veilt
Junior Kamer Walcheren organiseert de JKW-veiling

...rijdt
Corvette, Opel Astra en Toyota Avensis

...beweegt
Traditionele rolverdeling in de bouw op de schop?

...ontwikkelt
Dynamiek onder bedrijfsruimtegebruikers hoog

...creëert
Nieuwe generatie Zeeuwse kunstenaars

...bezoekt
Als ondernemer terug op de Contacta