In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Oktober 2005
File not found.


Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Labojuice
Van Gansewinkel
Hofleverancier Van der Straaten
Werk & Vakmanschap
HZ en ROC
Provincie Zeeland
Rijkse & Dekker Accountants
Driekleur Verzekeringsgroep en Egberts Consulting
Synchro bedrijfsmakelaardij
Rijkse & Dekker Accountants staat dicht bij de klant

Accountants- en Adviesgroep Rijkse (AAR) is sinds begin dit jaar onder de naam Rijkse & Dekker, Accountants ook in Vlissingen gevestigd.


Martin Dekker (links) en John van der Valk bij Rijkse & Dekker aan het Stadhuisplein in Vlissingen.

„Wij zijn van mening dat het belangrijk blijft om als accountantsorganisatie dicht bij onze klanten gevestigd te zijn. Wij merken dat, ondanks de moderne manieren van informatievoorziening, het persoonlijk contact en aandacht voor de klant uitermate belangrijk blijft. Om die reden was het voor onze organisatie een bewuste keuze om ook in Vlissingen een vestiging te openen. Door de overname van het kantoor Dekker Accountancy van Martin Dekker per 1 januari jl. is deze uitbreiding gerealiseerd." aldus John van der Valk AA, accountant en kantoorleider van Rijkse & Dekker, Accountants.
Rijkse & Dekker, Accountants maakt onderdeel uit van de Accountants- en Adviesgroep Rijkse, met vestigingen in Middelburg, Goes, Serooskerke (W) en - sinds dit jaar - in Vlissingen. Binnen de adviesgroep werken in totaal zo'n 100 medewerkers, die zich met name richten op de begeleiding en advisering van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en vrije beroepsbeoefenaren. „Aandacht voor de klant, persoonlijke begeleiding, vakkennis en weten wat er in de (regionale) markt speelt, is de kracht van onze organisatie. Door te werken met kleine teams met een vaste contactpersoon, staan wij dicht bij de klant. Door het uitgebreide netwerk rond onze adviseurs en hun specifieke vakkennis, kunnen wij de ondernemers uitstekend begeleiden in de snel veranderende marktomstandigheden."

Afdelingen
Accountants- en Adviesgroep Rijkse bestaat uit de volgende afdelingen:
Rijkse, Accountants-Administratieconsulenten - de MKB adviseurs van de vestigingen Middelburg en Goes;
Rijkse & Visser, Registeraccountants - het controleteam voor het middenbedrijf en non-profit vanuit de vestiging Middelburg voor de klanten van alle AAR-vestigingen;
Rijkse & Partners, Belastingadviseurs - binnen dit team zijn 5 belastingadviseurs werkzaam voor de klanten van alle AAR vestigingen;
Rijkse & Zwemer, Accountants - de MKB adviseurs van de vestiging Serooskerke;
Rijkse & Dekker, Accountants - de MKB adviseurs van de vestiging Vlissingen.

Kennisdeling en -bundeling
„Kennisdeling en -bundeling is één van de sterke kenmerken van onze kantoororganisatie. Zo hebben wij de afdeling personeelsadvies gecentraliseerd in de vestiging in Middelburg. Zeker gezien de vele wettelijke verplichtingen en snel veranderende wetgeving rondom de salarisadministratie, is het voor onze klanten een voordeel dat dit team gezamenlijk vanuit één vestiging opereert. Daarnaast is er een nauwe samenwerking met Automatiseringsbureau Middelburg, waar 4 automatiseringsdeskundigen fulltime beschikbaar zijn voor de begeleiding van met name de AAR klanten in alle voorkomende automatiseringstrajecten. AAR heeft ook specifieke deskundigheid in huis voor de begeleiding van startende ondernemers. Zo is op iedere vestiging een adviseur als vast aanspreekpunt voor starters beschikbaar. Dit wordt nog eens onderstreept door als AAR organisatie het KVK-startersnetwerk en de door de KVK georganiseerde startersdag op 5 november a.s. specifiek te ondersteunen."

Continuïteit
Martin Dekker: „Na ruim 25 jaar werkzaam te zijn als adviseur voor ondernemers en particulieren, met name op Walcheren, heb ik mijn kantoor overgedragen aan Accountants- en Adviesgroep Rijkse. Juist in het belang van de continu'teit voor mijn klanten heb ik gekozen voor een modern accountantskantoor, met de omvang van de Rijkse groep. De aanwezige deskundigheid op gebied van de fiscale wetgeving, automatisering, administratieve organisatie en alle voorkomende bedrijfseconomische aspecten, hebben voor mij de doorslag gegeven om voor Accountants- en Adviesgroep Rijkse te kiezen. Inmiddels hebben alle zakelijke relaties met AAR kennis gemaakt en de samenwerking en de overdracht is naar mijn volle tevredenheid verlopen!"
John van der Valk: „Doelstelling voor onze vestiging in Vlissingen is het huidige kantoor, gevestigd aan het Stadhuisplein 10 A, vooralsnog op deze locatie voort te zetten. De verwachting is dat we de komende jaren gestaag zullen groeien en onze klanten in de toekomst optimaal kunnen blijven bedienen."

Informatie:
AAR Middelburg,
tel. 0118-678900

AAR Goes,
tel. 0113-242628

AAR Vlissingen,
tel. 0118-419192

AAR Serooskerke,
tel. 0118-592610

E-mail: info@aar.nl
Internet: www.aar.nl


...organiseert
Goede wisselwerking tussen gemeentebestuur en bedrijfsleven

...onderneemt
De stap naar het zelfstandig ondernemerschap wagen

...begeleidt
Merendeel bedrijfsoverdrachten slecht voorbereid

...informeert
Contacta weer tot de nok toe gevuld

...viert
5 jaar de Ondernemer

...innoveert
Gemak dient de mens en wordt gewaardeerd

...initiëert
Personeelswissel bij Syntens

....zorgt
Seminar "Met zorg ondernemen"

...presenteert
De Contacta in de Zeelandhallen

...stelt
Inhaalverbod op de Zeeuwse hoofdwegen

...werkt
Deelnemende bedrijven presenteren prima gamma

...onderscheidt
Paviljoen Schouwen-Duiveland groter dan vorig jaar

...promoot
Zeeuws-Vlaamse eenheid

...automatiseert
ICT Plein op de Contacta 2005

...overhandigt
Kwaliteitsprijs voor Dim van Dijke.

...belegt
De Beleggingsadviseurs

...vestigt
Contacta en Ondernemers Contact Goes

...beschouwt
Zeeuwse bedrijfsleven presenteert MVO Blikopener Manifest

...staat
Deelnemers Contacta 2005

...werpt
Instroomprobleem in de procesindustrie

...spreekt
In 't kort

...bedenkt
Nieuwe ideeën belangrijk voor goed ondernemerschap

...opent
Indrukwekkende speech bij opening academisch jaar

...confronteert
Infobijeenkomst Business On Stage

...veilt
Junior Kamer Walcheren organiseert de JKW-veiling

...rijdt
Corvette, Opel Astra en Toyota Avensis

...beweegt
Traditionele rolverdeling in de bouw op de schop?

...ontwikkelt
Dynamiek onder bedrijfsruimtegebruikers hoog

...creëert
Nieuwe generatie Zeeuwse kunstenaars

...bezoekt
Als ondernemer terug op de Contacta