In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Februari 2006
File not found.


Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Houtepen Schilderwerken
Witte-Boussen
Swagemakers
Rabobank
Projectontwikkeling Zeeland
Wolter & Dros
Rida & Selekta
Houtepen Schilderwerken
Houtepen Schilderwerken: innovatief, veelzijdig en vakkundig

Met ruim vijftig jaar ervaring in stralen en conserveren is Houtepen schilderwerken uitgegroeid tot een begrip in Zuid-Nederland en België. Van individuele woningen tot kantoren en nieuwbouwprojecten, van grenspalen tot volledige fabrieksinstallaties en van benzinestations tot complete olie- en gasplatforms: Houtepen onderhoudt het perfect.


Houtepen onderhoudt al uw grote en kleine projecten perfect.

Houtepen Schilderwerken is in heel Zeeland een begrip. Het hoofdkantoor staat in Sas van Gent, daarnaast beschikt Houtepen over een staalstralerij en spuiterij in Sluiskil en over een vestiging op het contractorpark van Dow Chemical, waar het schildersbedrijf een groot deel van het onderhoud voor zijn rekening neemt. De meer noordelijke delen van Zeeland bedient Houtepen vanuit de goed geoutilleerde vestiging in Goes, die bestaat uit een kantoor, een magazijn en een werkplaats. Uitvalsbasis voor de Vlaamse markt is een vergelijkbare vestiging in Hoboken. Zo zit Houtepen altijd dicht bij de klant.

Stralen en conserveren
Stralen en conserveren vormen de hoofdactiviteiten van Houtepen Schilderwerken. Deze worden uitgevoerd in de stralerij in Sluiskil in semi-permanente straalhallen die bij diverse opdrachtgevers staan opgesteld. Daarnaast heeft Houtepen ruime ervaring in het stralen op locatie. Die ervaring komt bijvoorbeeld van pas bij de onderhoudswerken die het schildersbedrijf in opdracht van onder andere Rijkswaterstaat uitvoert aan bruggen en sluizen. Doordat Houtepen veel investeert in opleidingen en trainingen, beschikken de medewerkers over voldoende kennis van de nieuwste materialen en schildertechnieken en kunnen dergelijke projecten succesvol worden uitgevoerd.

Specialisaties
Kenmerkend voor Houtepen Schilderwerken is de zeer hoge kwaliteit van het werk. De levensduur en kwaliteit van gebouwen en constructies worden sterk verbeterd door het vakkundig gebruik van hoogwaardige materialen en coatings, die in nauwe samenwerking met gerenommeerde verfleveranciers worden geselecteerd. Door het gebruik van innovatieve coatings zorgt Houtepen voor bijvoorbeeld veilige looppaden in fabrieken, brandveilige trappen, slijtvaste silowanden en gladde rookkanalen. Daarbij werkt Houtepen uiteraard altijd volgens de strengste milieu-, veiligheids- en kwaliteitseisen. Houtepen is lid van de Fosag en beschikt over de certificaten VCA** en ISO 9001.

Groot en klein
Door de omvang van Houtepen kunnen alle mogelijke grote projecten worden uitgevoerd, zoals de jaarlijkse verfbeurt van alle Shell-stations in Zuid-Nederland, het onderhoud van fabrieken zal Dow, Cerestar en de Kolencentrale te Borssele en het schilderwerk aan de nieuwe gasplatforms van onder andere de Noorse oliemaatschappij Statoil en Norsk Hydro. Daarnaast pakken de vijftien huisschilders graag woningprojecten aan. Voor verschillende woningcorporaties en aannemers onderhoudt Houtepen tal van woningcomplexen. Ook de particulier is van harte welkom voor het onderhoud van zijn huis. Immers, doordat de levensduur van de schilderwerken van Houtepen de garantieperiode ruimschoots overschrijdt, biedt Houtepen ook de huiseigenaar een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.


...bepleit
Zeeuwse economie
is kansrijk

...adviseert
Bedrijven kunnen korting krijgen voor reeds betaalde WAO-premies

...presenteert
Zeeland moet kansen
verzilveren

...innoveert
Masterclass werkt
inspirerend

...organiseert
Maintenance voor de
Zeeuwse procesindustrie

...onderneemt
Verkiezingsdebat
voor ondernemers

...verkiest
Gemeente speelt
belangrijke rol voor bedrijfsleven

....informeert
Workshops....

...biedt
"Terneuzen over
vijftien jaar economisch hart van Zeeland"

...verenigt
Stad en bedrijfsleven
luisteren naar elkaar

...verplaatst
Ruimte voor ondernemen

...werkt
Mensen moeten het
hier naar hun zin hebben

...constateert
'Ondernemers Terneuzen
moeten veel trotser zijn'

...wint
Terneuzense ondernemers innovatief en creatief

...organiseert
Netwerkparty in
'Wall Street Goes'
wordt geprolongeerd

...opgericht
Stichting Keurmerk
Zeeuwse Kreeft
ziet levenslicht

...rijdt
Zakelijk onderweg

...schept
Sas van Gent schept
gunstig ondernemers­klimaat

...netwerkt
Ondernemend netwerken,
netwerkend ondernemen

...spreekt
In 't kort

...belegt
De Beleggings­adviseurs

...vereist
Privacy vereist
meer transparantie

...groeit
'Cijfers in perspectief':
beleggen in vastgoed
vertoont stevige groei

...herstructureert
2,5 Miljoen euro voor
Vosdonk Etten-Leur

...onderzocht
Bijna één op de drie
bouwprojecten stagneert
vanwege milieu­regelgeving