In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
September 2007
File not found.

Happy Wok is meer dan eten alleen
Zeeland's grootste wokrestaurant

Commissaris van de Koningin Karla Peijs zal op woensdag 12 september de officiële opening verrichten van het vernieuwde en gerenoveerde Zeelandhallencomplex in Goes. Exact één jaar na het bereiken van het hoogste punt van de nieuwbouw is het 25.000 m grote complex gereed voor de toekomst.

door Loes van der Hoeven


Klanten wachten op hun in het restaurant klaargemaakte zelf samengestelde maaltijd.
Foto: Theo Kock

Happy Wok is meer dan alleen een avondje relaxt genieten van de heerlijkste combinaties in een prachtige ambiance. Het Oriëntaalse restaurant in het nieuwe Leisure Center bij de Zeelandhallen in Goes is voor elke bezoeker een verrassende ervaring!

Persoonlijke aandacht
Eigenaar van Happy Wok Hao Shao: "Al geruime tijd wilden wij onze succesformule in Doetinchem uitbreiden richting Zeeland. Dat kan alleen maar op een plaats die centraal is gelegen, veel bezoekers trekt en waar voldoende parkeergelegenheid is. Het Leisure Center bij de Zeelandhallen is die plek. In Doetinchem beschikken wij over 300 zitplaatsen, hier hebben wij er 500 gerealiseerd.

Het zorgvuldig samengestelde interieur, gecombineerd met heerlijk eten en de uitstekende service van ons deskundige personeel zorgt voor een intieme ambiance voor een relaxt avondje uit. Mijn echtgenote is bedrijfsleider in het restaurantgedeelte, ikzelf en twee familieleden zwaaien de scepter over onze zorgvuldig samengestelde keukenbrigade. De bereiding van onze uitsluitend verse gerechten vraagt om een grote expertise. Zeven zeer ervaren koks, waarvan wij er twee speciaal uit China hebben laten overkomen en twee die wij hebben overgeplaatst uit ons restaurant in Doetinchem, zorgen voor die topkwaliteit."

Onbeperkte keuze
"Onze gasten kunnen aan acht buffetten onbeperkt kiezen uit 80 soorten vis, vlees en groenten en uit acht verschillende sauzen, variërend van zoet naar zeer pikant. Dat maakt elke compositie uniek. De door hen zelf gekozen ingrediënten kunnen zij bij ons op verschillende Oriëntaalse wijzen laten bereiden. De koks doen dat waar de gasten bij staan: supersnel en super vers. Het leuke van deze gevarieerde manier van eten is dat mensen elkanders gerechten kunnen proeven, elke samenstelling is immers uniek. Naast superieure gerechten bieden wij onze gasten de persoonlijke aandacht die zij van een toprestaurant mogen verwachten."

Voorgerechten
Het buffet begint met de door de gasten gekozen soep, salade of warm voorgerecht. Voor het hoofdgerecht kan hij eveneens kiezen uit drie mogelijkheden: wokken, teppan-yaki of het warme buffet.

Wokken
In Nederland is wokken zeer populair. De bereiding van de gekozen ingrediënten gebeurt in een halfronde pan op een superhete gasbrander. Om de versheid te behouden, worden ze in water geblancheerd. Vervolgens bakt de kok ze samen met de gekozen saus in de wok af. Het hele proces duurt nauwelijks vijf minuten.

Wok-to-go
"Nieuw is onze 'wok-to-go', vervolgt de Hao Shao. Door optimaal gebruik te maken van onze strategische locatie, hebben wij het broodje 'wok-to-go' geïntroduceerd. Dat wordt eveneens bereid waar de klanten bij staan en voldoet aan dezelfde hoge kwaliteitseisen als de producten in ons restaurant. Dit snelle gezonde afhaalproduct is ideaal voor onderweg of thuis, maar zeker ook voor bezoekers aan een evenement in de Zeelandhallen, het bioscooppubliek of voor de sporters in het Leisure Center."

Teppan Yaki
Letterlijk betekent Teppan Yaki 'grillen op de bakplaat'. In Japan is dit de oudste manier om eten te bereiden. Tot op de dag van vandaag is deze exclusieve wijze van dineren zeer populair.

De kok bereidt de door de gasten gekozen ingrediënten immers voor hun ogen à la minute, met Japanse precisie en met de bijbehorende charme. Teppan Yaki duurt wat langer dan wokken, maar is een show voor het oog en een lust voor uw tong! De bakplaten bieden elk plaats aan een beperkt aantal gasten en zijn ideaal voor zakelijke en privé-gelegenheden.

Buffetten
Gasten kunnen ook genieten van verschillende reeds bereide gerechten. Met het warme buffet kunnen zij desgewenst hun versbereide maaltijd aanvullen.

Nagerechten
Geen maaltijd is compleet als hij niet wordt afgesloten met een passend nagerecht. Ook daaraan besteedt Happy Wok grote aandacht. De heer en mevrouw Shao verrassen hun gasten dan ook graag met een grote verscheidenheid aan vruchten en ijs in hun nagerechtenbuffet.

Kinderbuffet
Happy Wok is een feest voor elke leeftijd. Er is een speciale kinderhoek ingeruimd, waar de kleintjes hun eigen buffet hebben en waar zij naar lieve lust kunnen spelen of kijken van tekenfilms.

Personeelsbijeenkomsten
"Vanzelfsprekend is Happy Wok uitermate geschikt voor het houden van allerlei zakelijke bijeenkomsten, zoals personeelsfeesten. Ook gaan wij zelf party's organiseren. Daarnaast willen wij samenwerken met de andere ondernemers in het Leisure Center. Dat kan op diverse manieren, waaronder korting op vertoon van onze nota", aldus Hao Shao.

Openingstijden
Happy Wok is dagelijks geopend:
van 16.00 - 22.00 uur

Wok-to-go is dagelijks geopend:
van 11.30 - 22.00 uur
Happy Wok
Da Vinciplein 6
4462 GX Goes
T 0113 21 20 70
F 0113 21 45 05


...onderneemt
Goede huidverzorging is investering in jezelf

...slaagt
Zeeland richt zich op zakensegment

...ontdekt
Grenzeloos innoveren met Syntens

...emigreert
"Toon je belangstelling voor de andere cultuur"

...versoepelt
Voorstellen leveren Zeeuws bedrijfsleven ruim 70.000 euro op

...maakt kans
Zeeuwse ondernemers maken kans op Startersprijs

...groeit
Terugblik op 2006 in KvK-jaarverslag

....zit
De stoel

...bekijkt
De stand van zaken

...beslist
BOOST maakt dromen waar

...peilt
Een lichte zomerdip: 6,9

...golft
De golfbaan is d� plek om te netwerken

...roeit
Roeien voor het goede doel

...wenst
Zeeuwse ondernemers bespreken Prinsjesdag

...investeert
Rewin nu ook in Zeeland

...geniet
Oesterpartij in Abdij

...viert
Prijs voor kleinbedrijf

...bestuurt
Federatie ondernemers

...belegt
De Beleggingsadviseurs

...vliegt
Blijven hangen boven Lelystad

...controleert
Helicon zit altijd in de lucht

...fietst
Pelgrims op de fiets naar Spanje

...groeit
Vlissingen: toeristengemeente

...knapt op
Boulevard wordt trekpleister

...bouwt
Binnenstad op de schop

...trekt
Vlissingen wil evenementenpaleis

...werkt
Arbeidsethos is goed in Vlissingen

...kiest
Michiel de Ruyter nog springlevend

...opent
Langste Bank uniek voor Vlissingen

...presenteert
Ronde Tafel Walcheren richt zich op inhoud

...ontwikkelt
De vliegende auto

...rijdt
Zakelijk onderweg

...renoveert
Zeelandhallen klaar voor de toekomst

...beweegt
Sportplezier voor iedereen

...eet
Zeeland's grootste wokrestaurant

...opent
Centrum voor biljart, bowling en brasserijen

...serveert
Merral Goes biedt service en kleinschaligheid

...realiseert
De Zeelandhallen goed voor Zeeland

...speelt
Holiday on Ice wil op beste locaties spelen

...bezoekt
Contacta 2007 bijna vol

...golft
Golfen op het strand

...schaft af
Het wordt eenvoudiger

...veilt
Alles klaar voor de JKW veiling

...verkent
Barcelona verkennen

... ontwikkelt
Spelletje golf in een truck

...werkt samen
Bolides op Rosada

...draait
Kantoren- en bedrijfsruimtemarkt draaien weer op volle toeren

...verbetert
Aanpassing beveiliging op drie bedrijvenclusters