In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
September 2006
File not found.


Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Quarles & Jurgens
Wagenvoorde Lastechniek
Rentree/OAZ
DGA Financieel Adviseurs Zeeland bv
Rabobank Walcheren/Noord-Beveland
Wagenvoorde is dè specialist in lastechniek

Wagenvoorde Lastechniek bestaat binnenkort 70 jaar. Het sinds 1990 op het Middelburgse Industrieterrein Arnestein gevestigde bedrijf is dè specialist in Zeeland op het gebied van las- en snijtechniek. Wagenvoorde is een innovatief bedrijf met gecertificeerde lastechnici die oog hebben voor de veranderende wensen van de klant en de markt.


Wagenvoorde is dè specialist in kastechniek

'De weg die oprichter Albert Wagenvoorde sr bijna 70 jaar geleden heeft ingeslagen, hebben we nooit verlaten. Corebusiness van dit unieke familiebedrijf is en blijft de verkoop van las- en snijtechniek", aldus directeur Henk Sprong van Wagenvoorde Lastechniek waar 13 mensen emplooi hebben. In de loop der jaren is de servicegerichte dienstverlening van Wagenvoorde fors uitgebreid. 'Wij willen niet tot de dozenschuivers behoren. Voor een afnemer is het heel belangrijk dat er aan verkoop de nodige service gekoppeld is." Sprong heeft zelf jarenlange praktijkervaring als lasser en vertegenwoordiger van lasapparatuur, en verdiept zich permanent in nieuwe ontwikkelingen. Hij is, met nog twee medewerkers in de organisatie, IWT (International Welding Technologist) gecertificeerd en vergaand bevoegd in het nemen van beslissingen aangaande procedures, certificering en beoordeling. Alle medewerkers van Wagenvoorde Lastechniek zijn breed georiënteerd en kunnen zich goed inleven in de problemen die de lasser in de praktijk tegenkomt. 'Wij scholen continu ons personeel op kennis van praktijk en theorie. Iedereen bij ons heeft een lastechnische opleiding voltooid, ook de mensen op kantoor. Onze slogan 'zo compleet kan het zijn', is op de hele bedrijfsvoering van toepassing. Daarbij is onze filosofie dat al onze zakenrelaties via Wagenvoorde hun concurrentiepositie in de lasindustrie kunnen versterken." Wagenvoorde Lastechniek voorziet in verkoop van lasapparatuur en -toevoegmaterialen, verhuur, service en onderhoud. Daarnaast verzorgt de Middelburgse onderneming praktijk- en theorietrainingen, certificeringen en productgerichte trainingen op wens van de klant. Tevens is advies en begeleiding een belangrijk product, waar klanten regelmatig gebruik van maken. De Wagenvoorde lastechnische bedrijfsscans - waarbij een evaluatie wordt gemaakt van hoe een bedrijf haar laswerk voorbereidt, uitvoert en afwerkt - genieten steeds meer bekendheid. De onderneming heeft daar dan ook al bij diverse relaties mooie successen mee geboekt.


Directeur Henk Sprong

Imago
'Onze dienstverlening is steeds verder uitgebreid. We zijn sinds enkele jaren ook een erkend leerbedrijf, waarbij jaarlijks vijf tot acht stagiaires twee tot acht weken durende stages doorlopen en zo ervaring opdoen voor hun studierichting. Wij begeleiden hen en beoordelen hun werkstukken en opdrachten. We praten de stagiaires ook bij over lastechniek en belichten hun carrièremogelijkheden. Het imago van lasser is de laatste jaren flink verbeterd. Het is een specialist die zich dagelijks zeer verantwoordelijk moet opstellen voor hetgeen hij of zij produceert. Door de opbloeiende economie is er inmiddels een tekort aan vakmensen, maar vooral ook aan goede lassers. Er is steeds meer behoefte aan gecertificeerde lassers. Wij krijgen dan ook steeds meer aanvragen voor certificeringen", aldus Henk Sprong die onlangs op de High Tech dagen zijn relaties kennis liet maken met de vele mogelijkheden tot productieverhoging via mechanisering en automatisering. 'Ook aan voorlichting besteden we continu aandacht. Zo zijn we in oktober weer present op de Contacta in Goes. We zullen ook daar de bezoekers weer volop bijpraten en voorlichten over productieverbeteringen." Wagenvoorde Lastechniek, dat in 2003 tot 'Best of BOV' werd gekozen, groeit gestaag door. Er wordt overwogen om binnen afzienbare tijd tot uitbreiding over te gaan om nog beter in de behoeften van de relaties te voorzien. Met name de afdelingen verhuur, service & onderhoud en certificeringen groeien stevig uit hun jas.


Wagenvoorde Lastechniek
Arnesteinweg 63 Middelburg
Tel: 0118-679090
Fax: 0118-679099

Internet www.wagenvoordelastechniek.nl
E-mail info@wagenvoordelastechniek.nl

...bespaart
Duurzaam Ondernemen in Middelburg

...ontwikkelt
Projecten ontwikkelen is het ultieme ondernemen

...reikt uit
Toerisme Innovatie Prijs 2006 uitgereikt

...stimuleert
"Zeeland is dé provincie op het gebied van aquacultuur"

...adviseert
Allplast groeit door investeringen in kennis en interne organisatie

...stopt
Vrouwen en jongeren stoppen sneller met eigen bedrijf

...nomineert
Doe mee aan de Zeeuwse startersprijs

....debatteert
Zeeuws Personeelsevent op woensdag 4 oktober in Rilland

...promoot
Zeeuwse goede doelen op JKW Veiling 2006

...exposeert
Nog beperkte standruimte beschikbaar op Contacta 2006

...voorziet
Veel dynamiek in Middelburg

...vestigt
Woonboulevard Mortiere is een publiekstrekker

...voegt samen
Stationsgebied heeft uitstraling en herkenbaarheid

...realiseert
Park Veldzigt is een geweldige locatie

...levert op
ZEP: vrijetijdspark waar altijd de zon schijnt

...bevordert
Arnestein is een begrip in Middelburg en omstreken

...karakteriseert
Middelburg is must voor elke toerist

...introduceert
Jaarfeest en uitreiking OCG Trofee 2006

...klaagt
Ontevreden klant kan vaker klagen

...is innovatief
Genomineerden BOS 2006 zijn innovatieve bedrijven

...rijdt
Onderweg

...belegt
De belegginsadviseurs

...ontwikkelt
Bedrijfs onroerend goed