In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
September 2006
File not found.


Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Quarles & Jurgens
Wagenvoorde Lastechniek
Rentree/OAZ
DGA Financieel Adviseurs Zeeland bv
Rabobank Walcheren/Noord-Beveland
DGA Financieel Adviseurs Zeeland bv
Totale financiële dienstverlening op één adres

Al ruim 35 jaar geniet DGA Financieel Adviseurs Zeeland bv grote bekendheid met zijn scherpe tarieven voor hypotheken, financieringen en verzekeringen in de particuliere markt. Sinds kort richt het bedrijf zijn pijlen ook op het MKB. Daarmee strekken de advisering en dienstverlening zich tevens uit tot pensioenopbouw en fiscale zaken. Medio 2008 verhuist het Middelburgse hoofdkantoor naar een gloednieuw pand in Vlissingen.


V.l.n.r Willem Luttekens, Arjan de Graaf en Frans Kraf.

DGA Zeeland heeft kantoren in Middelburg en 's-Hertogenbosch en een nauw samenwerkingsverband met DGA Financieel Adviseurs in 's-Gravenhage. Bij DGA Zeeland werken ruim 25 goed opgeleide personen, die hun kennisniveau door middel van allerlei vormen van educatie voortdurend up-to-date houden. De directie bestaat uit oprichter en algemeen directeur Wim de Graaf, commercieel directeur Frans Kraf en financieel directeur Arjan de Graaf. DGA Zeeland is een familiebedrijf, waarbinnen Arjan de tweede generatie vertegenwoordigt. Dat betekent dat DGA in de afgelopen decennia zowel continuïteit als betrouwbaarheid bij haar relaties heeft verworven.

Kantoor van allure
Als totale financiële dienstverlener wil DGA Zeeland zo snel mogelijk een sterke positie verwerven op de zakelijke markt in Zuidwest Nederland. Ook Vlissingen, de toekomstige vestigingsplaats van het bedrijf, bouwt in rap tempo aan haar toekomst. De stad doet dat in de vorm van nieuwe woningen, winkels en bedrijfsgebouwen. DGA Zeeland heeft na veel oponthoud onlangs groen licht gekregen voor de bouw van haar nieuwe hoofdkantoor op het voormalige Bunkerterrein aan de Bossenburgweg (rotonde Sloeweg) in Vlissingen. Dit najaar volgt de openbare aanbesteding en nadat het terrein is onderzocht op achtergebleven bommen en munitie uit de Tweede Wereldoorlog, kan de spade begin 2007 de grond in. "Het pand past bij de ambities van ons bedrijf: een representatieve kantoorvilla met voldoende eigen parkeergelegenheid op een prachtige locatie omgeven door waterpartijen, strategisch gelegen aan een van de belangrijkste invalswegen van de stad met een directe aansluiting op de A58. In onze nieuwe huisvesting is volop werkruimte voor onze medewerkers. Bovendien komen er drie spreekkamers en een multifunctionele presentatieruimte, waar wij in alle rust onze relaties kunnen ontvangen", licht Frans Kraf toe.

MKB
Om succesvol te kunnen ondernemen is alleen een mooi kantoor onvoldoende. Daar horen experts bij, die hun markt door en door kennen en die de daadkracht in huis hebben om hun doelstelling te realiseren. Frans Kraf: "Onze nieuwe accountmanager MKB, Willem Luttekes beschikt over de capaciteiten om DGA in zakelijk Zeeland op de kaart te zetten. Hij is voor veel ondernemers een bekend gezicht, met name in Zeeuws-Vlaanderen waar hij tot vier jaar geleden werkzaam was bij een grote bankinstelling. Na een uitstapje buiten de provincie is Willem terug in het Zeeuwse, vol vertrouwen om van zijn uitdagende missie een succes te maken. Verder doen wij zaken met diverse grote landelijke en regionale partijen die MKB-producten aanbieden. Naast concurrerende ondernemersverzekeringen, willen wij uiteraard de mogelijkheid grijpen, aantrekkelijke en solide collectieve verzekeringen aan werknemers te kunnen aanbieden."

Open communicatie
Als ongebonden financieel adviseur kan DGA Zeeland de voorwaarden van verschillende financiële aanbieders vergelijken, waardoor de dienstverlening tegen uiterst scherpe tarieven kan worden aangeboden. De service gaat nog verder: cliënten kunnen via een persoonlijke code op www.dgazeeland.nl hun bij het kantoor geregistreerde gegevens inzien. Die zijn altijd actueel. Maar voor DGA Zeeland blijft een goed advies altijd mensenwerk. Optimale telefonische bereikbaarheid, ook op zaterdag, persoonlijk contact en vooral een open en duidelijke communicatie vormen de basis van elke relatie. "Maar wij zijn pas in staat totaal maatwerkadvies te geven, als die openheid wederzijds is", aldus Frans Kraf.Impressie van het nieuwe pand te Vlissingen

Totaalpakket
De hoofdmoot van de drie productgroepen die DGA Zeeland vertegenwoordigt bestaat uit de kredietbemiddeling. Daarnaast zijn verzekeringen en met name autoverzekeringen en hypotheken de pijlers waarop het bedrijf rust. Voor het verzekeringsgedeelte is Arjan de Graaf verantwoordelijk, kredietbemiddeling en hypotheken vallen onder de verantwoordelijkheid van Frans Kraf. DGA Zeeland doet zaken met een groot aantal solide verzekeringsmaatschappijen en financieringsmaatschappijen. Daardoor is het bedrijf in staat een totaalpakket financiële diensten aan te bieden. Frans Kraf: "Wij streven ernaar te komen tot een bundeling van onze specialismen, die ook voor ondernemers zeer aantrekkelijk is. Nog steeds blijken de pakketten van veel relaties versnipperd te zijn en via diverse maatschappijen of intermediairs te lopen. Daardoor ontbreekt duidelijkheid over wat wel en wat niet of onvoldoende verzekerd is, wat bij calamiteiten nare gevolgen kan hebben. Aan de andere kant blijken diverse items dubbel verzekerd te zijn, wat zonde is van het geld. Door alles onder te brengen in één pakket voorkomt de cliënt al die narigheid en bovendien betaalt hij daarvoor een uiterst scherpe premie. Want hoe meer financiële diensten zijn ondergebracht binnen één pakket, des te gunstiger de premie is. Daarom zijn wij blij dat wij totale financiële dienstverlening kunnen aanbieden. Eén aanspreekpunt biedt duidelijkheid, zekerheid en rust voor de ondernemer. Daardoor kan hij zich volledig concentreren op zijn eigen business."

DGA Financieel Adviseurs Zeeland bv
De Ruyterstraat 24
Postbus 400
4330 AK Middelburg

T 0118 63 30 35
T 0800 022 14 15 (gratis)
F 0118 61 88 32
E info@dgamail.nl
www.dgazeeland.nl

Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00-21.00 uur en op zaterdag van 10.00-14.00 uur


...bespaart
Duurzaam Ondernemen in Middelburg

...ontwikkelt
Projecten ontwikkelen is het ultieme ondernemen

...reikt uit
Toerisme Innovatie Prijs 2006 uitgereikt

...stimuleert
"Zeeland is dé provincie op het gebied van aquacultuur"

...adviseert
Allplast groeit door investeringen in kennis en interne organisatie

...stopt
Vrouwen en jongeren stoppen sneller met eigen bedrijf

...nomineert
Doe mee aan de Zeeuwse startersprijs

....debatteert
Zeeuws Personeelsevent op woensdag 4 oktober in Rilland

...promoot
Zeeuwse goede doelen op JKW Veiling 2006

...exposeert
Nog beperkte standruimte beschikbaar op Contacta 2006

...voorziet
Veel dynamiek in Middelburg

...vestigt
Woonboulevard Mortiere is een publiekstrekker

...voegt samen
Stationsgebied heeft uitstraling en herkenbaarheid

...realiseert
Park Veldzigt is een geweldige locatie

...levert op
ZEP: vrijetijdspark waar altijd de zon schijnt

...bevordert
Arnestein is een begrip in Middelburg en omstreken

...karakteriseert
Middelburg is must voor elke toerist

...introduceert
Jaarfeest en uitreiking OCG Trofee 2006

...klaagt
Ontevreden klant kan vaker klagen

...is innovatief
Genomineerden BOS 2006 zijn innovatieve bedrijven

...rijdt
Onderweg

...belegt
De belegginsadviseurs

...ontwikkelt
Bedrijfs onroerend goed