In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
September 2005
File not found.


Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Herziening van de vennootschapsbelasting: VPB 2007.
Accountants- en Adviesgroep Rijkse
AAR al 50 jaar een begrip
Stad & Zeeland Makelaardij:
Een goed en eerlijk advies wint!
Caljouw Rademaker
Elke verhuizing in vertrouwde handen
Bedrijf uit Heinkenszand biedt een veelzijdig dienstenpakket
Traas en Ovaa timmert al 40 jaar aan de weg
PriceWaterhouseCoopers
Klanten profiteren van kennisconcentratie
Quarles & Jurgens
Advocatenkantoor Quarles & Jurgens is 100 meter verhuisd
WEA Accountants & Adviseurs
Denkt actief mee met de ondernemer
Zuid-West Automatisering
Netwerk- en werkplekbeheer al mogelijk vanaf enkele pc's
Van Leeuwen de Waard Advocaten
Van Leeuwen de Waard Advocaten houdt open huis
Schipper/OAZ
Nieuw in de vertrouwde omgeving
Baarends Goes
Geen merk ontsnapt aan onze aandacht!
Van Leeuwen De Waard Advocaten houdt Open Huis

Van Leeuwen De Waard Advocaten te Goes houdt op zaterdag 24 september van 11.00 tot 16.00 uur Open Huis. Belangstellenden zijn van harte welkom om kennis te maken met het vernieuwde kantoor en de bij het kantoor werkende mensen. Het is één van de grotere advocatenkantoren van Zeeland en bedient zowel de zakelijke als de particuliere markt. De zeven advocaten zijn actief op diverse rechtsgebieden waarbij iedere advocaat binnen de organisatie de eigen academische belangstelling kan aanhouden.


Mr. B. Van Leeuwen (links) en mr. J. de Waard: ,,Voor iedere klant tot het uiterste gaan."

Mr. Benne van Leeuwen legt zich voornamelijk toe op ondernemingsrecht, bouwrecht en insolventierecht, terwijl zijn compagnon mr. Jeroen de Waard zich voornamelijk richt op het arbeidsrecht, administratief recht en het huurrecht. Mr. Kalle (familierecht, verbintenissenrecht), mw. mr. C. Kouijzer (strafrecht en verbintenissenrecht), mw. mr. V. Pieters (familierecht), mr. B. Schutz (ondernemingsrecht) en mw. mr. C. Bosland (bouwrecht, incasso's, wet sanering natuurlijke personen) hebben eveneens hun eigen specifieke aandachtsgebieden. ,,Wij proberen alle juridische takken van sport te dekken; alles wat ondernemers en particulieren bezig kan houden, met uitzondering van vreemdelingen- en sociaal zekerheidsrecht. Brede belangstelling voor de rechtsgebieden vinden we belangrijk, anders krijg je verkokering. Wel proberen we afzonderlijk de aandachtsgebieden uit te diepen. Daartoe wordt er binnen het team meegedacht met elkaar, wordt er met elkaar gebrainstormd. Kennisoverdracht en transparantie vinden wij van wezenlijk belang", aldus Benne van Leeuwen die sinds 1997 gevestigd is in een fraai pand aan het Stationspark 34. Met ingang van 1 januari van dit jaar vormt hij een maatschap met Jeroen de Waard.

Visie
De visie van Van Leeuwen De Waard Advocaten is om voor de Zeeuwse markt, maar ook daarbuiten, een serieuze partner te zijn voor het midden- en kleinbedrijf en de particulier. Het recht is voortdurend in beweging. Om een serieuze partij te zijn, moet er sprake zijn van een doorgaand proces van kwaliteitsverbetering. De voortgezette beroepsopleiding advocatuur ziet Van Leeuwen De Waard Advocaten dan ook niet als een beroepsmatige (opgelegde) verplichting, maar een vanzelfsprekende noodzaak. Om de voortgaande ontwikkelingen te kunnen beheersen is specialisatie onvermijdelijk. De ondersteuning moet daarop naadloos aansluiten. Kwaliteit is niet alleen vakinhoudelijk te herkennen, maar ook qua verzorging. De randvoorwaarden zijn geen bijkomende voorwaarden van lagere orde. Professionalisering, klantgerichtheid, accuratesse en verzorging vindt het kantoor Van Leeuwen De Waard Advocaten kenmerkend voor een goede dienstverlening. ,,De bouwstenen van onze visie hebben wij onderverdeeld in zeven punten. Vanaf 'het portaal' tot aan de afsluiting van een dossier moet de dienstverlening zich kenmerken door:
1. persoonlijke betrokkenheid (de klant voelt zich thuis);
2. luisterende houding (de klant voelt zich begrepen);
3. diagnostisch inzicht (de klant voelt verstand van zaken);
4. zakelijke opstelling (de klant voelt zakelijk inzicht);
5. zorgovernemend (de klant laat de zaak in vertrouwde handen achter);
6. adequate informatieverstrekking (de klant kan de zaak volgen en begrijpen);
7. vasthoudendheid (de klant weet dat wij tot het uiterste gaan); We proberen voor iedere klant tot het uiterste te gaan. Wij zijn zowel voor particulier en ondernemer de juridische partner die begeleidt en ontzorgt", aldus Jeroen de Waard.

Groei
Het kantoor heeft sinds de start een behoorlijke groei doorgemaakt. ,,Er moet gehandeld worden vanuit kwaliteit die bestaande en toekomstige cliënten verdienen. Het snel oppakken van een zaak en het goed volgen van het dossier heeft een belangrijke groeiimpuls aan het kantoor gegeven en mag zeker niet door de groei verloren gaan. Wij proberen dicht bij de klant te staan. Een persoonlijke benadering staat voorop bij onze juridische advisering. Soms is een klant er beter mee geholpen om niks te doen. Het heeft geen zin om aan een dood paard te trekken", aldus Van Leeuwen. Hij legt uit dat voorkomen van problemen veel beter is dan een procedure te starten met een ongewisse uitkomst en een hoop frustraties voor beide partijen. In voorkomende gevallen gaat men uiteraard het procederen niet uit de weg.

www.leeuwenadvo.nl
bvanleeuwen@leeuwenadvo.nl


...informeert
Een nette planeet afleveren aan onze kinderen

...start
'Leuk om een bedrijf op te bouwen'

...innoveert
Kunstmest uit fosfaatrijk afvalwater

...stimuleert
ZIE 2005 positief ervaren

...onderneemt
"Groei moet je goed voorbereiden"

...verheldert
Hoe groei ik boven het maaiveld uit?

...feliciteert
Jong Management Zeeuws-Vlaanderen viert tienjarig jubileum

....rijdt
Zakelijk onderweg

...belegt
De Beleggingsadviseurs

...presenteert
Business Park Zierikzee

...presteert
Het bruisende hart van Zeeland

...onderzoekt
Succes trekt succes aan

...verenigt
Sterk door samenwerking

...viert
Tijd voor feest!

...recreëert
The City that never sleeps

...bouwt
Optelsom van fragmenten

...berekent
MKB, weinig ziekteverzuim: toch maatregelen treffen!

...profiteert
Veel belangstelling voor Contacta 2005

...feest
Al 15 jaar swingen langs de Walcherse kust

...ontwikkelt
BOS 2005: Economische toekomst

...combineert
Toenemende interactie tussen onderwijs en bedrijfsleven

...ondervindt
'Aan de detailhandel wordt meer verdiend dan in de detailhandel zelf'