[an error occurred while processing this directive]

In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
September 2005
File not found.


Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Herziening van de vennootschapsbelasting: VPB 2007.
Accountants- en Adviesgroep Rijkse
AAR al 50 jaar een begrip
Stad & Zeeland Makelaardij:
Een goed en eerlijk advies wint!
Caljouw Rademaker
Elke verhuizing in vertrouwde handen
Bedrijf uit Heinkenszand biedt een veelzijdig dienstenpakket
Traas en Ovaa timmert al 40 jaar aan de weg
PriceWaterhouseCoopers
Klanten profiteren van kennisconcentratie
Quarles & Jurgens
Advocatenkantoor Quarles & Jurgens is 100 meter verhuisd
WEA Accountants & Adviseurs
Denkt actief mee met de ondernemer
Zuid-West Automatisering
Netwerk- en werkplekbeheer al mogelijk vanaf enkele pc's
Van Leeuwen de Waard Advocaten
Van Leeuwen de Waard Advocaten houdt open huis
Schipper/OAZ
Nieuw in de vertrouwde omgeving
Baarends Goes
Geen merk ontsnapt aan onze aandacht!
Baarends Goes:
Geen merk ontsnapt aan onze aandacht!

Autoschadeteam Baarends is al vele jaren een begrip in de regio. Ooit begonnen als spuiterij is het inmiddels uitgegroeid tot één van de toonaangevende bedrijven op schadeherstelgebied in Zuidwest Nederland en ver daarbuiten.


Sinds de nieuwbouw in 2003 komen ondernemers uit binnen- en buitenland dit bedrijf bekijken om te zien wat met de huidige technieken allemaal mogelijk is. Baarends heeft al sinds de oprichting een voortrekkersrol gespeeld op het gebied van autoschade. Eén van de voorbeelden daarvan is de oprichting van Autoschadeteam, waar Baarends één van de initiatiefnemers van was. Dit samenwerkingsverband, vergelijkbaar met een keten, bestaat inmiddels al weer 5 jaar en heeft haar bestaansrecht intussen bewezen: steeds meer van dit soort samenwerkingsverbanden worden er in Nederland opgericht. Ook hier is er voor Autoschadeteam weer een voortrekkersrol weggelegd. Directeur Peter Gelok van Autoschadeteam Baarends verteld hierover: 'doelstelling was voor ons om van elkaar te leren, onderling werk verdelen en gezamenlijke scholing. Intussen is daar wel het één en ander bijgekomen: één van de speerpunten momenteel is gezamenlijke markbewerking. De markt is enorm veranderd de laatste jaren, daardoor moet je anders gaan denken en anders gaan werken. Binnen Autoschadeteam hebben wij deze omslag inmiddels gerealiseerd. Alle grote verzekeringsmaatschappijen willen met ons werken, omdat wij zeer efficiënt werken zonder concessies te doen aan de kwaliteit, de klant merkt dit en dat heeft ook weer positieve gevolgen voor de maatschappij.

Door de gezamenlijke scholing zijn wij ook in staat om reparaties aan ieder merk uit te voeren: binnen de organisatie is er altijd wel een medewerker die een cursus bij een bepaalde heeft gevolgd. Ook al ben je bepaalde specifieke problemen voor een merk nog nooit tegengekomen, met 120 medewerkers binnen Autoschadeteam is er altijd wel iemand te vinden die de merkspecifieke kennis wel in huis heeft. Ook hier veranderd de markt snel: voor dealers worden de investeringen om schadeherstel uit te voeren steeds minder interessant en gaan werk steeds meer uitbesteden aan universele schadeherstelbedrijven. Hier in Goes is er vrijwel geen merk meer dat zelf nog herstel uitvoert. Met veel dealers hebben wij afspraken gemaakt over dit herstel. Efficiency is in de branche nu het toverwoord: door schaalvergroting kunnen we de markt volgen en rendabel blijven draaien. Enerzijds hebben we dit bereikt door ons nieuwe pand, hierin hebben we geïnvesteerd in efficiency. Zo hebben we de routing zelf ontworpen waardoor de hersteltijd is teruggebracht. Dit had overigens wel weer consequenties voor de spuitcabine: deze moest speciaal voor ons worden aangepast zodat de cabine niet de zwakke schakel in deze routing zou worden. Gelukkig bleek dit ook mogelijk. Anderzijds hebben we door Autoschadeteam een grotere efficiency kunnen bereiken: gezamenlijke inkoop en scholing spaart kosten.

Door de grotere slagkracht zijn we niet alleen voor verzekerings- en leasemaatschappijen een interessante partij, ook fleetowners weten dit te waarderen: doordat we met 9 bedrijven in de regio samenwerken kunnen we grote klussen ook zonder problemen aan. Stel een groot bedrijf wil zijn wagenpark van 100 auto's overgespoten hebben. Die willen natuurlijk niet wekenlang auto's missen. Vanuit 1 centraal punt kunnen wij deze klus binnen de kortste keren voor een opdrachtgever uitvoeren. Door onze haal- en brengservice hoeft het bedrijf zelfs geen eigen personeel in te zetten!'

Baarends Goes Autoschadeteam
Scottweg 2, 4462 GS Goes,
T: 0113-215567
F: 0113-250251
I: www.autoschadeteam.nl


...informeert
Een nette planeet afleveren aan onze kinderen

...start
'Leuk om een bedrijf op te bouwen'

...innoveert
Kunstmest uit fosfaatrijk afvalwater

...stimuleert
ZIE 2005 positief ervaren

...onderneemt
"Groei moet je goed voorbereiden"

...verheldert
Hoe groei ik boven het maaiveld uit?

...feliciteert
Jong Management Zeeuws-Vlaanderen viert tienjarig jubileum

....rijdt
Zakelijk onderweg

...belegt
De Beleggingsadviseurs

...presenteert
Business Park Zierikzee

...presteert
Het bruisende hart van Zeeland

...onderzoekt
Succes trekt succes aan

...verenigt
Sterk door samenwerking

...viert
Tijd voor feest!

...recreëert
The City that never sleeps

...bouwt
Optelsom van fragmenten

...berekent
MKB, weinig ziekteverzuim: toch maatregelen treffen!

...profiteert
Veel belangstelling voor Contacta 2005

...feest
Al 15 jaar swingen langs de Walcherse kust

...ontwikkelt
BOS 2005: Economische toekomst

...combineert
Toenemende interactie tussen onderwijs en bedrijfsleven

...ondervindt
'Aan de detailhandel wordt meer verdiend dan in de detailhandel zelf'