In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Oktober 2007
File not found.


Bedrijven
FABORY
Egberts Consuling & Driekleur Verzekeringsgroep
Hoekman
Maecon
Otte haalt het beste uit aardwarmte
ReventaCare
ROC Zeeland
Troost SKS
Wagenvoorde Lastechniek b.v.
Dental Zeeland
FABORY
FABORY verlaagt de kosten en verhoogt de beschikbaarheid


Ruim assortiment.
De FABORY catalogus heeft de status van een naslagwerk met ruim vijftigduizend bevestigingsartikelen in vele soorten en maten. Bouten, moeren, schroeven, ringen, pennen, bussen, spieën, popnagels, enz., enz., in (verzinkt) staal tot roestvast staal of aluminium, messing, koper, kuprodur, titanium, kunststof, enz. Hand-, elektrische- en verspanende gereedschappen zijn uitsluitend A-merken zoals Bosch, Stahlwille, Knipex, enz., naast de eigen lijn FABORY kwaliteitsgereedschappen en -industriële artikelen. Ook niet-mechanische bevestigingsartikelen zoals lijmen en kitten, zowel als diverse onderhoudsproducten vormen in toenemende mate een belangrijke productgroep van FABORY.

Wilt u minder kosten?
FABORY biedt haar klanten meer dan alleen een compleet assortiment kwaliteitsartikelen. Ook bij bevestigings- en industriële artikelen gaat namelijk de 20/80 regel op. Van de totale kosten bestaat 20% uit de kosten van het artikel zelf. De overige 80% betreft alle kosten die men maakt om de juiste artikelen op het juiste moment op de juiste plaats te krijgen. Met FABORY Stock Service drukt men die kosten aanzienlijk. Volgens wensen en instructie van de klant wordt ter plekke een overzichtelijke voorraad ingericht, kompleet met duidelijke barcode-etiketten. Met afgesproken regelmaat wordt deze voorraad door één van de FABORY Stock Service medewerkers opgenomen en tot de gewenste aantallen aangevuld. Zo bespaart u veel tijd, geld en kopzorgen. U grijpt nooit mis, de bevestigingsspecialist verzorgt uw voorraad bevestigingsartikelen.

Landelijke dekking, uw voordeel.
Bereikbaarheid, beschikbaarheid en betrouwbaarheid zijn van grote waarde voor de klant. FABORY begrijpt dit als geen ander. Lokale aanwezigheid is dan ook een speerpunt van ons beleid. Door een landelijke dekking van de vestigingen is de bereikbaarheid optimaal. De nieuwste vestigingen hebben een zelfde uiterlijk: buiten drie wapperende bedrijfsvlaggen, binnen een overzichtelijke shop met een ronde balie en metalen vloer ervoor. De shop is het servicepunt voor de regio. Als bedrijven met spoed iets nodig hebben, kunnen ze het direct afhalen of laten bezorgen. Elk filiaal beschikt over een compleet magazijn. Overige bestellingen worden binnen 24 uur vanuit het volledig geautomatiseerde centrale magazijn te Tilburg geleverd met een uitleveringsgraad van meer dan 98%.

U kunt ook profiteren van FABORY services!
Automatiseren betekent ook werk besparen. Naast de gebruikelijke communicatiemiddelen zoals telefoon, fax en e-mail kunt u uw bestellingen ook elektronisch aan FABORY doorgeven. Met speciale bestelsystemen zoals EDI en XML wordt het voor u nog makkelijker. Tevens heeft FABORY een zoek- en bestelsite waarin alle artikelen zijn opgenomen: order.fabory.com. De vestigingen beschikken naast een shop ook over een deskundige binnen- en buitendienst die de klant met raad en daad bijstaat. De klant kan voor allerlei bevestigingsvraagstukken bij FABORY terecht en kan vertrouwen op deskundig advies. Het FABORY-serviceniveau waarmaken bij elke klant in elke regio zowel als bij landelijk opererende klanten noodzaakt een eigen vestiging en zo alleen is iedereen zeker van Fabory kwaliteit. Voor 2006 staan er meerdere openingen van nieuwe vestigingen gepland. Door de dekking van het FABORY netwerk te vergroten kunnen meer en meer lokaal opererende klanten profiteren van de snelle service, een enorm assortiment, kwaliteit, deskundig advies en unieke logistieke dienstverlening. Kortom bereikbaarheid, beschikbaarheid en betrouwbaarheid. Kijk op www.fabory.com voor meer informatie.

Bevestigingsartikelen vormen de core-business en het specialisme van FABORY. Een puur Nederlands bedrijf dat middels diverse verkoopkanalen haar producten en services op de markt zet. Naast accountmanagers, e-business en inside sales heeft FABORY 85 vestigingen in 14 landen, waarvan 29 in Nederland. FABORY draagt zorg voor drie verschillende aspecten van bevestiging: het product, de bevestigingstechnologie en de efficiency van bedrijfsprocessen, waarbij het merk FABORY garant staat voor kwaliteit.

FABORY Middelburg
Hertzweg 36
4338 PX Middelburg
T (0118) 652 440
F (0118) 652 449
M middelburg@fabory.com
I www.fabory.com


...verkoopt
Exclusieve villa's verkopen

...opent
Contacta in nieuwe hallen

...fietst
Ride for the Roses komt naar Goes

...netwerkt
Contacta belangrijk voor Zeeland

...verbetert
Niet meer rijden voor een open deur

...ontwikkelt
Gebruik maken van kennis en netwerken

...start
Startersdag op zaterdag 3 november in Hotel Goes

....groeit
Weer groei aantal Zeeuwse starters

...zit
De stoel

...bekijkt
de Stand van Zaken

...presenteert
Starters presenteren zich

...werkt samen
Working Apart Together

...viert
Sterk door gezamenlijke uitstraling

...treft
Middelburg Plaza, zakelijk trefpunt

...onderneemt
Toekomstgericht ondernemen

...eet
Eten, drinken en zaken doen

...doceert
Rotary verruimt je blikveld

...peilt
Pas op de plaats

...organiseert
Centrale plaats voor Automotive Plein

...rijkt uit
Familiebedrijf staat centraal in Veere

...komt bijeen
Beleef het ondernemen in Zeeland

...investeert
RBC in zee met Zeelands Roem

...breekt
Record voor Zeelandhallen

...werkt
Grensoverschrijdend werken

...bekijkt
de Stand van Zaken

...bruist
Vlissingen bruist van energie

...leest
Nieuwe Zeelandboek is uit

...rijdt
Zakelijk onderweg

...inspireert
Landelijk MVO-congres naar Goes

...promote
Promoten van zakelijk toerisme

...geeft
De liefde voor de vrijheid

...belegt
De Beleggingsadviseurs

...reageert
Veel respons op BOOST

...bekijkt
de Stand van Zaken

...huldigt
Pelgrims lijden voor het goede doel

...snoeit
Hoog in de bomen

...klaagt
Spannende terreinen

...denkt
Vastgoedwereld moet nadenken over klimaat