In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Oktober 2007
File not found.


Bedrijven
FABORY
Egberts Consuling & Driekleur Verzekeringsgroep
Hoekman
Maecon
Otte haalt het beste uit aardwarmte
ReventaCare
ROC Zeeland
Troost SKS
Wagenvoorde Lastechniek b.v.
Dental Zeeland
Patiënt kiest zelf prothese uit bij 4Dental Zeeland

Vier gerenommeerde tandtechnische laboratoria hebben in 2005 de handen ineengeslagen en 4Dental opgericht. Inmiddels bestaat 4Dental uit tien tandtechnische laboratoria, verspreid over heel Nederland. Door het samengaan van de laboratoria is er veel kennisoverdracht en kan er een breed assortiment van producten en diensten aangeboden worden. Deze kennisoverdracht tussen de laboratoria maakt het mogelijk het kwaliteitsniveau en de dienstverlening naar de tandarts en de patiënt te optimaliseren. 4Dental werkt hierbij puur in opdracht van en in nauwe samenwerking met tandartsen.


Het team van 4Dental Zeeland.

4Dental Zeeland is een toonaangevend tandtechnisch laboratorium in onze provincie. De onderneming is gespecialiseerd in het maken van protheses. Van 16 t/m 18 oktober 2007 zal 4Dental Zeeland vertegenwoordigd zijn op de Bedrijvencontactdagen Contacta in Goes. Tijdens de Contacta zullen er demonstraties van verschillende esthetische protheseopstellingen live bij een patiënt getoond worden om de kleur voor zowel protheses als kronen te bepalen. Binnenkort bestaat er voor tandartsen de mogelijkheid om een Klinisch Prothese Technicus (KPT'er) van 4Dental Zeeland in te schakelen.

Dit gebeurt in opdracht van de tandarts, patiënten worden direct benaderd. Na een anamnese door de tandarts kan de patiënt, indien hij er mee instemt, worden doorverwezen naar een KPT'er. Via het intakeformulier wordt een aantal basisgegevens aan de behandelaar verstrekt. Vervolgens kunnen de patiënten zelf ter plekke bij 4Dental Zeeland hun voorkeuren voor een bepaalde prothese kenbaar maken, terwijl de nabehandeling bij de tandarts blijft. De patiënt kan ter plaatse kiezen hoe de tanden eruit komen te zien qua vorm en kleur, waarbij een KPT'er in opdracht van de tandarts advies geeft. De toegevoegde waarde is dat de mensen verzekerd zijn van een goed product. ,,Belangrijk is dat we in onze laboratoria kleuren en vormen van de protheses kunnen laten zien aan de patiënten. Ze zijn zelf betrokken bij de elementen, kunnen deze naar eigen inzicht uitkiezen. Het is een extra service naar hen toe. De patiënt kan zelf meebeslissen over zijn prothese. Als ik alleen een gipsmodel zie, kan ik wel een goede gok maken maar het is veel beter om ter plekke te overleggen met de persoon in kwestie. Het is heel fijn om de patiënt te zien, te ontmoeten, en aan te horen wat zijn of haar specifieke wensen zijn op het gebied van esthetiek. Een prothese is heel intensief, dat moet je niet onderschatten. Naast comfort zijn esthetische aspecten heel belangrijk. Een kunstgebit hoeft helemaal niet te misstaan, er zijn tegenwoordig mooie protheses. Voorop staat dat de patiënt er gelukkig mee is.

De één wil een meer speelse prothese, de ander een 'Big American Smile'. Wij kunnen wel adviseren, maar het is uiteindelijk de patiënt die bepaalt. Hij/zij moet zich één kunnen voelen met het product. Hierbij willen wij nogmaals benadrukken dat wij in opdracht van de tandarts handelen en niet op eigen initiatief", aldus vestigingsmanager Roel Kosters van 4Dental Zeeland. Door deze extra service worden de vaak behoorlijk volle tandartsstoelen ontlast, zodat de tandartsen meer tijd vrij kunnen maken voor hun echte vakuitoefening. De nabehandeling en facturering geschiedt gewoon via de tandarts. Er vindt zowel controle door de tandtechnicus als door de tandarts plaats, terwijl de vergoeding via de basisverzekering hetzelfde blijft. ,,Wij kunnen op deze wijze extra ondersteuning bieden aan tandarts en patiënt."

Handelsweg 3
4387 PC Vlissingen
Tel: 0118-627307
Fax: 0118-641273
E-mail: zeeland@4dental.nl
Website: www.4Dental.nl


...verkoopt
Exclusieve villa's verkopen

...opent
Contacta in nieuwe hallen

...fietst
Ride for the Roses komt naar Goes

...netwerkt
Contacta belangrijk voor Zeeland

...verbetert
Niet meer rijden voor een open deur

...ontwikkelt
Gebruik maken van kennis en netwerken

...start
Startersdag op zaterdag 3 november in Hotel Goes

....groeit
Weer groei aantal Zeeuwse starters

...zit
De stoel

...bekijkt
de Stand van Zaken

...presenteert
Starters presenteren zich

...werkt samen
Working Apart Together

...viert
Sterk door gezamenlijke uitstraling

...treft
Middelburg Plaza, zakelijk trefpunt

...onderneemt
Toekomstgericht ondernemen

...eet
Eten, drinken en zaken doen

...doceert
Rotary verruimt je blikveld

...peilt
Pas op de plaats

...organiseert
Centrale plaats voor Automotive Plein

...rijkt uit
Familiebedrijf staat centraal in Veere

...komt bijeen
Beleef het ondernemen in Zeeland

...investeert
RBC in zee met Zeelands Roem

...breekt
Record voor Zeelandhallen

...werkt
Grensoverschrijdend werken

...bekijkt
de Stand van Zaken

...bruist
Vlissingen bruist van energie

...leest
Nieuwe Zeelandboek is uit

...rijdt
Zakelijk onderweg

...inspireert
Landelijk MVO-congres naar Goes

...promote
Promoten van zakelijk toerisme

...geeft
De liefde voor de vrijheid

...belegt
De Beleggingsadviseurs

...reageert
Veel respons op BOOST

...bekijkt
de Stand van Zaken

...huldigt
Pelgrims lijden voor het goede doel

...snoeit
Hoog in de bomen

...klaagt
Spannende terreinen

...denkt
Vastgoedwereld moet nadenken over klimaat